Nagel & Handen

In de test - GelColor by OPI

Het nieuwe GelColor systeem van OPI zorgt voor een zeer langhoudende en glanzende kleur. Hiervoor gebruikt OPI een geavanceerde geltechniek met LED technologie, waardoor je weken kunt genieten van OPI’s bestseller nagellakkleuren op jouw nagels.


 
Even uitleggen: de GelColor behandeling is iets anders dan de Axxium Soak Off behandeling. In grote lijnen lijken de behandelingen behoorlijk op elkaar maar er zijn ook essentiële verschillen. De GelColor is milder en wellicht de beste optie voor dames met dunnere nagels. Ook denk ik persoonlijk dat de nieuwe GelColor methode  'nagelvriendelijker' is, alhoewel ik moet toegeven dat mijn nagels niet slechter zijn geworden van de Axxium Soak Off behandeling die ik vorig jaar heb ondergaan.

De GelColor wordt net zoals de Axxium gel behandeling aangebracht door een expert en bestaat uit 100% gel. Jouw favoriete OPI kleur blijft bij de GelColor behandeling minstens 2 weken zitten en bij een Axxium behandeling blijft de kleur vaak zelfs wel 4 weken zitten.
 
Tijdens de Axxium behandeling worden de nagels ontvet en bij het verwijderen van de lak moet de lak worden “open gevijld” voordat deze weer kan worden afgeweekt. Je kunt de Axxium variant dan ook alleen laten verwijderen bij de salon. Dit hoeft allemaal niet bij de GelColor behandeling. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GelColor te laten verwijderen door een expert maar je kunt het ook gewoon thuis doen met de ExpertTouch Removal Wraps.

Enfin, ik ga volgende week naar Aveda Dayspa in Haarlem om daar de GelColor by OPI aan te laten brengen. Deze keer niet op mijn handen, want daar zullen alle lakjes die ik nog moet testen niet zo blij van worden. De behandeling is ook geschikt voor de teennagels, dus dat moet helemaal goed komen! Overigens betaal je bij de Aveda Dayspa EUR 20,00 voor een behandeling.
 
Op dit moment zijn er trouwens 30 kleuren verkrijgbaar in de GelColor by OPI serie. Ieder  seizoen worden er weer nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, dus als jouw favoriet er nog niet bij zit gaat dat wellicht volgend seizoen gebeuren!

Tja, en dan is er dus weer die lastige vraag : voor welke kleur Gelcolor by OPI moet ik kiezen? Ik neig zelf behoorlijk naar Suzi Says Feng Shui!  Jullie moeten mij maar weer even helpen. Om het makkelijk te maken heb ik een voorselectie gemaakt van vier kleurtjes:

  • A Good Man-darin is hard tot find
  • Cajun Shrimp
  • Suzi Says Feng Shui
  • Pink Flamenco

Laten jullie hieronder in de comments even weten welke van de vier kleur jullie voorkeur heeft? Binnenkort kunnen jullie natuurlijk mijn verslag teruglezen. Overigens ga ik de GelColor zelf verwijderen zodat ik jullie alles kan vertellen over het thuis verwijderen van de manicure.
 
Ben je op zoek naar meer informatie over adressen waar behandelingen met GelColor by OPI worden gegeven neem dan even een kijkje op: www.opi.nl.

Deel dit artikel
Back to top