Nieuws

TEST: AXXIUM OPI Soak Off Gel

Afgelopen vrijdag heb ik een OPI Soak Off Gel laten aanbrengen op mijn nagels! Ik heb jullie natuurlijk gevraagd om kleuradvies, dus als je benieuwd bent welke kleur ik de komende weken op mijn nagels zal dragen dan moet je echt even verder lezen!

De OPI Soak Off Gel wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd en is geschikt voor vinger- en teennagels. Het is een behandeling met een gekleurde gel die op je nagels wordt aangebracht. Deze nagellak wordt verhit met een UV-lamp waardoor de gelnagellak uithard. Het unieke aan de gel is dat deze er gemakkelijk af te weken is en dat mijn nagels er ook niet van zullen beschadigen.

Ik heb tijdens mijn behandeling foto’s voor jullie gemaakt waarop je precies kunt zien hoe z’n behandeling nu precies werkt.
 


De kleur van de nagellak (Strawberry Margarita) is net zoals het originele lakje erg mooi. Opvallend is wel dat de gel minder dekkend is in vergelijking tot de nagellak. Natuurlijk is dit afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Ik vind het zelf altijd wel erg mooi wanneer en lakje een volledige dekking geeft. Daarom waren er drie laagjes Axxium gel nodig in mijn geval.

In principe kan iedereen een Axxium behandeling ondergaan. Echter is het een feit dat hoe korter de nagels zijn hoe langer de soak off blijft zitten. Dit is natuurlijk wel redelijk logisch omdat het stootoppvervlak groter wordt naarmate de nagels langer worden.De nagellak blijft zeker drie a vier weken uitstekend zitten daar waar het is aangebracht en dat ga ik de komende periode voor jullie testen. Na die tijd kun je ervoor kiezen om de Soak Off Gel te laten verwijderen. Dit wordt verzorgt met een speciale remover. De nagels worden ingepakt in folie waarin een doordrenkt wattenschijfje met remover is gestopt. Veelal is na het verwijderen van de folie alle nagellak afgeweekt. Is dit niet zo dan wordt het laatst gedeelte afgestoken of gevijld.

Wat ga ik nu precies testen:

Allereerst wil ik zien hoe de gellak zich staande houdt tijdens een weekje zon, zee, strand en (zwembad)chloor. Ik zal zeer regelmatig een foto maken van de status van mijn nagels en deze na mijn vakantie hier posten. Verder wil ik natuurlijk weten wat de staat van mijn nagels is na het verwijderen van de Axxium Soak off gel. 

Kun je niet wachten om zelf een behandeld te ondergaan? Ik heb mijn behandeling ervaren bij Pierot in Haarlem. De kosten van een Overlay OPI Axxium Soak off gel zijn hier EUR 30,00 incl. manicure. Kijk even op de OPI website voor meer informatie en een adres bij jou in de buurt. Vind je het leuk om zo nu en dan even de status van mijn behandeling te bekijken? Volg mij dan via mijn Twitter account. 

Deel dit artikel
Back to top