Nagel & Handen

OPI Touring America herfst/winter collectie, vanaf september 2011

Voor de OPI Touring America nagellakcollectie van deze herfst & winter heeft Suzi Weiss-Fischmann, OPI''s First lady, een roadtrip gemaakt door de USA. Geïnspireerd door de verschillende steden en hun inwoners bedacht zij 12 mooie, klassieke nagellakkleuren. Ze kleuren variëren van koel taupe, warm koraal en mooi espresso-bruin. Vanaf september 2011 zijn ze bij ons te koop, wij hebben een preview!

Laten we eerst beginnen met jullie alle 12 kleuren te laten zien:De afbeeldingen die jullie hierboven zien komen rechtstreeks van OPI vandaan, maar doen de kleuren helemaal geen recht. Ik heb inmiddels begrepen dat het ook geen foto''s zijn van de echte flesjes, maar dat het een standaard flesje is dat telkens via de computer wordt ingekleurd, vandaar de de afbeeldingen altijd zo afwijken van de werkelijkheid. Toch wel een beetje jammer, want "in het echt" zijn de kleuren gewoon veel mooier!

Gelukkig heb ik voor jullie al een kleine sneak peek, de eerste 6 lakjes van deze collectie zijn namelijk al bij ons binnengekomen.Omdat het nog zolang duurt eer de lakjes in de winkels zullen liggen, bewaren we de swatches nog even, anders zijn jullie ze alweer vergeten! Natuurlijk zullen jullie de andere 6 lakjes zeker ook nog even langs zien komen, daar zijn we ook benieuwd naar, op de een of andere manier ben ik altijd een grotere fan van de herfst/winter collectie van OPI!

Er zal trouwens ook nog een mini-setje uitkomen, het Touring America Roadies minipack (EUR 17,95) bevat de kleuren My adress is "hollywood", Honk if you love OPI, French Quarter for your thoughts and A-taupe the space needle.Vanaf 1 september 2011 zullen jullie de lakjes kunnen vinden bij de diverse OPI verkooppunten zoals Sephora en MOOI Parfumerie. De lakjes kosten EUR 13,95 per stuk. Meer informatie over de verkooppunten kunnen jullie vinden via www.opi.nl


Deel dit artikel
Back to top