Nieuws

Hiep hiep hoera! Vanaf 2 december 2011 krijgt Arnhem ook een MAC counter!

Goed nieuws voor alle fans van MAC cosmetics in het Oosten van het land! Ik liet het jullie vanmiddag al weten via Twitter en Facebook, MAC opent op 2 december a.s. een counter in Arnhem! De counter komt (als mijn informatie helemaal klopt) in het filiaal van de Bijenkorf, meer informatie volgt waarschijnlijk snel, maar dit nieuwtje wilde ik jullie niet onthouden! De datum is officieel bevestigd, maar kan natuurlijk door onvoorziene omstandigheden nog wijzigen. De counter zal wellicht al iets eerder open zijn, maar de officiële opening is op vrijdag 2 december 2011.



Het is inmiddels het 11e verkooppunt van MAC cosmetics in Nederland, je kunt wel zeggen dat MAC in Nederland de laatste jaren enorm aan het groeien is. Volkomen terecht zeg ik dan als grote fan! Wil je weten waar je alle verkooppunten kunt vinden, check dan zeker www.maccosmetics.nl even. Daarop mist nog 1 verkooppunt, nl. de counter op Schiphol, maar die kun je ook alleen bereiken als je zelf op reis gaat!

Edit 22/11/11 : inmiddels heb ik nog meer nieuws over nieuwe MAC counters, gisteren vernam ik van de brand manager nl. nieuwe plaatsen zoals Heemstede/Aerdenhout/Zandvoort/Haarlem, Breda, Alkmaar en wellicht het oosten van het land.....niets is nog zeker, maar we houden jullie altijd zo goed mogelijk op de hoogte! :-)

Vertel eens, wie er is nu heel blij?

Deel dit artikel
Back to top