Nieuws

Estée Lauder Topaz - make-up collectie lente 2012

Tijdens de spring/summer 2012 show van Derek Lam tijdens New York fashion week hadden we het al gezien, het prachtige kleurenpalette dat Tom Pecheux heeft bedacht voor zijn nieuwe Estée Lauder collectie. Prachtige gouden, bruine en perzikpitten gecombineerd met prachtig turquoise/aqua voor de nagels en ogen, maken de Topaz collectie wat mij betreft één van de mooiste make-up collecties van de afgelopen jaren, werkelijk prachtig!

De kleuren lijken zo op het eerste oog misschien vrij neutraal, maar zowel in het oogschaduwpalette als de blush/highlighter zien we vooral veel glans en dat vind ik persoonlijk erg mooi, zeker bij een lente make-up. De turquoise kohl is zowel mysterieus als fris, toch weer eens wat anders dan standaar zwart op de waterlijn.

De Estée Lauder Pure Color Topaz collectie zal vanaf 20 februari 2012 te koop zijn bij de verkooppunten van Estée Lauder, vrijwel alle producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Topaz Mosaic EUR 45,00 (limited edition)
 
Pure Color Intense Kajal Eye Crayon in Dramatic Black & Dramatic Teal EUR 19,00 (limited edition)

Sumptuous Extreme Mascara in Extreme Onyx EUR 27,00

Pure Color Illuminating Powder Gelée in Topaz Chameleon EUR 37,50 (limited edition)

Pure Color Gloss in Citron Kiss EUR 22,00 (limited edition)

Pure Color Sensuous Rouge Lip Color in Sultry Caramel, Sensuous Nude & Sublime Nectar EUR 25,00 (limited edition)
Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz EUR 20,00 (limited edition)
Natuurlijk gaan we jullie binnenkort zeker wat mooie swatches & foto''s laten zien, maar omdat de producten pas over ruim een maand te koop zullen zijn wachten we daar nog heel even mee. Ik ben in elk geval al fan van de nagellak en de Illuminating powder gelée ziet er ook heel mooi uit. De vorige versie van de Modern Mercury herfstcollectie was ook al zo prachtig, check deze hier nog even.

De Estée Lauder Pure color Topaz collectie zal vanaf 20 februari 2012 te koop zijn.

Nu jullie steeds meer lente make-up collecties gezien hebben, krijgen jullie dan ook steeds meer zin in zon & warmte? Wat vinden julle van deze mooie, glanzende collectie?

Deel dit artikel
Back to top