Nieuws

Heerlijk bootje varen met Etos & Lieke van Lexmond

Op deze zonnige zaterdag had Etos iets heel leuks in petto voor haar Amsterdamse fans! Om hun nieuwe zomerbandjes te promoten voeren ze, samen met het gezicht van de campagne Lieke van Lexmond, met hun Strandboot door de Amsterdamse grachten. Onze Charlotte was erbij, kijken jullie even mee naar de eerste indruk?

Vanaf deze boot lieten Lieke en de dames van Etos iedereen kennismaken met deze leuke armbandjes en gaven ze tips over hoe je ze kunt dragen, want eigenlijk zijn het veel meer dan alleen maar armbandjes! Zo kun je ze ook dragen in jouw haar of aan elkaar geknoopt als een riem om een jurkje heen.Charlotte heeft ook een tijd meegevaren met de Etos Strandboot en heeft Lieke ook wat vragen gesteld, daar komt zij zelf later in een artikel nog even op terug, met natuurlijk wat extra foto''s!Ik heb in elk geval begrepen dat het een zeer geslaagde middag is geweest, Lieke was een schat en daarnaast ook nog eens heel mooi! En ze was zelfs zo lief om een kort briefje te schrijven aan mijn dochter, echt heel leuk!

Vanaf volgende week kun je de 10 zomerbandjes bij elkaar sparen bij alle winkels van ETOS, bij besteding van elke EUR 10,00 krijg je een armbandje. Besteed je EUR 30,00, dan krijg je dus 3 armbandjes, extra reden om misschien toch maar alvast wat flessen zonnebeschermingsproducten in te slaan voor de aankomende vakantie? De 10 armbandjes zijn echt heel erg leuk en natuurlijk slechts tijdelijk te krijgen, wees er dus snel bij!

Bekijk ze hieronder even of ga de website van Etos voor alle informatie: www.etos.nl/zomerDeel dit artikel
Back to top