Nieuws

Review: Etos Serum lipsticks

Etos introduceerde onlangs een nieuwe lipstick. Deze lipstick is een twee in één  product en bevat naast kleur ook een serum. Ik ben dol op producten met een extraatje dus ben de vijf kleurtjes die het assortiment rijk is voor jullie gaan testen.

Volgens Etos bevat de textuur van de nieuwe Serum Lipstick een anti-aging serum. Dit serum zit in de kern van de lipstick en gaat de veroudering van je lippen tegen. Het concept van een serum in een lipstick is zoals jullie waarschijnlijk wel weten niet helemaal nieuw Color Riche L’Oréal en zo zijn er nog een aantal merken die deze formule gebruiken.

De vijf kleurtjes zijn mooi en hebben een goede pigmentatie, ik had het persoonlijk interessant gevonden wanneer er een bright pink/koraalkleurtje tussen zou zitten maar wie weet brengt Etos deze alsnog uit wanneer de lipsticks een hit worden. Het anti-aging serum in de kern van de lipstick smelt snel en laat zich tijdens het aanbrengen goed mengen met de lipstick.
V.l.n.r. 001, 002, 003, 004, en 005

De lipsticks zorgen stuk voor stuk voor een mooie dekking en dat terwijl ze eigenlijk aanvoelen als een lippenbalsem. Daarnaast geeft de substantie de lippen een mooie glans. Op de afbeelding hiernaast draag ik kleur 003.

Helemaal Kiss-proof zijn de lipsticks niet. Dat wil zeggen: na een maaltijd moet je toch echt even bijsmeren. Ook blijft er een klein restje lipstick achter op mijn theeglas. Desalniettemin blijft er meer dan voldoende lipstick op mijn lippen zitten om tevreden te zijn over de prijs-kwaliteit verhouding van de Etos Serum Lipsticks. Deze is namelijk behoorlijk betaalbaar (EUR 3,99 per stuk).

Nieuwsgierig? Loop dan vandaag nog even langs een Etos filiaal bij jou in de buurt en kies jouw favoriete kleurtje!
  

Deel dit artikel
Back to top