Nieuws

Bourjois Paris Delhi Shanghai herfst/winter lipstick trends

Deze herfst zet Bourjois de lippen behoorlijk in de spotlights, de lippen kleuren prachtig roze en dat staat het model (en jullie) heel mooi. Toch is het opvallend om te zien dat de Bourjois Paris Delhi Shanghai collectie voor deze herfst/winter 2011 eigenlijk helemaal geen producten voor de ogen & wangen bevat, een beetje een gemiste kans volgens mij. Kijk snel even verder...Bourjois heeft zich laten inspireren door de vrouw van deze wereld die zich qua kleding- en accesoirestijl laat beïnvloeden door de verschillende landen en steden. Vandaar de naam van de collectie, al komt die invloed niet zo terug in de producten. Hoe dan ook, laten we even kijken naar de nieuwe producten.

De Sweet Kiss lipsticks EUR 12,50 in de nieuwe kleuren Fuchsia Cosmopolite, Rose Folk en Rose Cachemire. Daarnaast horen de bestaande kleuren Fuchsia class, Rose seduisant, Rose pomponne en Rouse sur messure ook in de collectie thuis.


Om de lippen de bijzondere smokey look mee te geven die je tijdens verschillende fashionshows gezien hebt, heeft Bourjois een speciale applicator bedacht. De Applicateur pro double embout (EUR 9,90) vervaagt de lipstick naar buiten toe uit. Breng de lipstick alleen op het midden van de lippen aan en vervaag naar buiten.Op de nagels komt de fraaie, grijs/groene metalliic Vernis a ongles 10 jours Kaki, een musthave kleur voor liefhebbers van bijzondere kleurtjes. Zoals gezegd, geen echte oogmake-up in deze collectie, de ogen blijven simpel ,aar toch een tikje edgy door het gebruik van een opvallende, zwarte eyeliner (Liner feutre ultra black EUR 10,90) en uiteraard een zwarte mascara (Mascara volume glamour ultra black EUR 12,50).

De herfst/winter collectie van Bourjois zal waarschijnlijk in augustus/september 2011 in de winkels verschijnen, de collectie zal uitsluitend te koop zijn bij Etos. 
Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind het een tikje saai, ondanks de mooie lipsticks, maar misschien denken jullie daar wel heel anders over?

Deel dit artikel
Back to top