Nagel & Handen

NOTD - Zoya Farah (True collectie)

Toen ik vanmorgen swatches aan het maken was van de mooie Zoya True lentecollectie bedacht ik mij dat ik jullie best een kleine sneak preview kon geven van een van de zes kleurtjes. De True collectie is trouwens een prachtig, de kleuren zijn fris en passen uitstekend in het lentebeeld. Vandaag stel ik jullie voor aan: Farah!

Farah is een behoorlijk interessante kleur. In het flesje oogt de nagellak misschien een tikkeltje saai, maar dit is echt een must have tint! Ik kan deze Zoya variant het best omschrijven als crème/beige met een grijze ondertoon. Dit is zo’n kleur die je tegenkomt wanneer je een strandwandeling maakt.  De kleur doet mij denken aan schelpen en stenen, heel natuurlijk en mede dankzij de crème finish wonderschoon.


De Zoya True collectie bevat naast deze Farah nagellak nog vijf andere lakjes genaamd Cho, Bevin, Skylar, Tru en Lotus. Natuurlijk zullen deze overige varianten snel voorbij komen op onze website. Goed nieuws trouwens, want Farah geeft een uitermate goede en complete dekking in twee laagjes!

Zoya Farah (EUR 12,00) en de rest van de True collectie is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.

Deel dit artikel
Back to top