Nagel & Handen

Swatches: Zoya Feel collectie

Zoya is wat mij betreft briljant in het uitbrengen van collecties die niet alleen anders zijn, maar ook totaal onverwachts. Terwijl veel nagellakmerken druk bezig zijn met glitters en kerstkleuren (dat doet Zoya ook) ontwikkelden zij een collectie met nude, neutrale kleurtjes als rustpuntje tussen al dat kleurgeweld.

Vooropgesteld ben ik dol op alle heftige, felle en aanwezige kerstnagellakjes. Toch zijn er ook in december dagen dat ik liever ga voor een nagellakje zonder glitter en glamour. De Zoya Feel collectie is natuurlijk niet ontworpen als kerstcollectie, maar zou je kunnen zien als een ‘in between’ collectie met zes werkelijk fantastische nude tinten met een volledige dekking. Jep, je leest het goed. Deze nagellakken hebben allemaal een full coverage!

  • Avery: Full coverage blonde beige cream
  • Kennedy: Full coverage  pale french beige cream
  • Kendal: Full coverage rose quartz
  • Megan: Full coverage taupe gray cream
  • Carey: Full coverage periwinkle gray cream
  • Kristen: Full coverage Gull gray cream


V.l.n.r. Avery, Kennedy, Kendal, Megan, Carey en Kirsten

V.l.n.r. Avery, Kennedy en Kendal

De omschrijvingen van Zoya kloppen heel aardig want ik zou Avery inderdaad als een beige nagellak noemen met en crème finish. Echter vinden we in de omschrijving ook het woordje blond terug en daar kan ik mij wel in vinden. Wel een warme kleur blond trouwens, want mijn bleke handen worden niet veel lichter bij het dragen van deze nagellak.
Kennedy is ook een prachtige kleur. Deze word ook omschreven als beige maar dan met een vleugje  oud roze. Ook deze tint heeft een warme uitstraling en is buitengewoon draagbaar. Overigens draag ik op alle afbeeldingen twee laagjes Zoya nagellak zonder top coat.
Bij de Kendal variant spreken we ook weer van een beige nagellak, deze keer uitgevoerd met een mooie koelere lila twist. Ook bevat de nagellak een heel klein beetje grijs waardoor deze een opmerkelijk mooie uitstraling krijgt. Pretty!

V.l.n.r. Megan, Carey en Kirsten

Megan doet op het eerste gezicht in het flesje niet echt aan taupe denken. Je zou zeggen dat het een licht grijze crème nagellak is totdat je hem gaat gebruiken op jouw nagels. Op dat moment transformeert de tint naar een licht taupe/grijze nagellak met een lichte dusty uitstraling.

 Behoren jouw favorieten meestal tot de Greys en Purples familie?Dan zou je ook even naar het onderstaande nagellakje moeten kijken. Carey is namelijk een mooie koele grijze crème nagellak met een vleugje paars. Niet te veel, maar niet genoeg om de kleur net even wat pit te geven.

Kirsten is behoorlijk interessant. In het flesje doet de kleur je wellicht denken aan baby blauwe nagellak maar dat klopt niet helemaal. De omschrijving geeft aan dat je bij deze tint moet denken aan gull grey. Seagulls om precies te zijn. Dat klopt inderdaad wel een beetje. Soms zie je wel eens een zeemeeuw zo’n mooie grijs/blauwe verenmassa hebben dat je denkt "had ik maar een nagellakje in die kleur" Voila!

 Ik hoef jullie naar alle waarschijnlijkheid niet te melden dat deze Feel collectie (EUR 8,95 per stuk) bij mij behoorlijk in de smaak valt. Ik ben dol op grijze nagellakken. Ook nude/neutrale nagellakjes kun je eigenlijk niet genoeg hebben. Ze zijn lekker bruikbaar en het is leuk om te zien hoe Zoya deze collectie heeft samengesteld.

Momenteel ontvang je tot en met het einde van het jaar 15% korting (code: DEC2011) op alle producten m.u.v. de nagellakrekken en de Zoya remover + producten. Natuurlijk kun je voor die producten de Beautyscene code (lushious) gebruiken. Deze geeft 10% korting op jouw volledige bestelling excl. Verzendkosten. Bestellen? Neem dan snel een kijkje bij Nailpolishfashion.nl

Deel dit artikel
Back to top