Nagel & Handen

Zoya NYFW fall 2012 – Designer collectie

Zoya heeft onlangs drie collecties uitgebracht die allemaal  zijn geïnspireerd op de New York Fashion Week. De Designer, Diva en Gloss collecties zijn mooi en erg bijzonder, drie van de kleurtjes zijn namelijk bedacht door fashion designers.

Vandaag stel ik jullie eerst voor aan de zeskoppige Designer collectie. Twee van de zes kleurtjes zijn ontworpen door fashion designers. De mooie tinten zien jullie zo meteen terug maar ik zal jullie even kort informeren over de designers. Allereerst Bibhu Mohapatra. Deze ontwerper is in 1972 geboren in India. Zijn Resort 2013 collectie is pas onthult en kenmerkt zich door het exotische, jonge en kleurrijke Marrakech.
De ontwerpen van de Amerikaanse Peter Som zijn elegant en vrouwelijk. Deze desinger streeft ernaar om mode in een nieuw perspectief te plaatsen. Som''s collecties zijn te zien in grote mode-publicaties, waaronder Vogue, Elle, Harper''s Bazaar en InStyle. Op naar de nagellakjes!

De collectie bevat twee paarstinten. De lichtste kleur is de Toni variant. Deze berry-paarse nagellak is warm en heeft een crème finish. Monica is een stuk donkerder, heeft een ‘dusty uitstraling en is wat koeler qua tint.

De mooie rode Rekha nagellak is ontworpen door Bibhu Mohapatra (custom shade) en heeft een lichte blauwe ondertoon. Rekha is een prachtige midden rode crème nagellak met een klassieke en zeer vrouwelijke uitstraling.

Één van mijn favorieten uit de zoya Designer collectie is Evvie. Deze kleur is ontworpen door de eerder genoemde Peter Som (custom Shade) en deed mij in het flesje een klein beetje denken aan Recycle van China Glaze. Echter deze variant bevat veel meer teal/groen. De mooie, intens grijze kleur heeft een dusty ondertoon is wat mij betreft een must have voor iedere nagellakliefhebber.

Ook Zoya Noot is een grijze nagellak met crème finish. Deze kleur is donkerder ten opzichte van zusje Evvie maar heeft ook een dusty uitstraling. Deze variant is koel en lijkt vooral in de avonduren bijna zwart.
Het allerlaatste lakje in de Zoya Designers collectie rij is Zoya Natty, ook een favoriet van mij. Deze staalblauwe nagellak ziet er eenmaal op de nagels aangebracht zacht en bijzonder mooi uit. Prachtig bij jeans maar ook behoorlijk treffend bij een rock chique outfit.

Jullie voelen heb natuurlijk al een klein beetje aankomen: ik ben behoorlijk gecharmeerd van de Zoya Designer collectie. Niet alleen omdat hij behoorlijk past bij mijn najaars-kledingkeuze maar ook omdat de lakjes allemaal één of twee laagjes nodig hebben om een uitermate goede dekking te creëren. Daarnaast is de kwaliteit van Zoya nagellakken vrijwel altijd uitmuntend.

De Designer collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: beautyscene.

Deel dit artikel
Back to top