Nagel & Handen

Review en swatches - Color Club Blossoming collectie

Het zal jullie vast niet verbazen wanneer ik zeg dat de dames en heren achter de Color Club schermen zich hebben laten inspireren door bloemen toen zij de Blossoming collectie ontwikkelden. Ik bestempel de lakjes als fris, zacht en bijzonder mooi!

De Color Club Blossoming collectie bevat vijf nagellakkleuren en een ‘flakie topper’ genaamd Diamond Drops die gedragen kan worden over iedere andere nagellak. De namen van de lakjes zijn bijzonder passend. Wat dacht je van een dusty paarse nagellak met de naam Lavendarling en een zacht roze tint die de naam Blushing Rose draagt? 
Laat ik vandaag eens beginnen met de Blushing Rose nagellak. Deze zacht roze crème nagellak is een lust voor het oog en zeg nu zelf: daar is alles mee gezegd. Deze tint is enorm draagbaar en dekt in twee laagjes.
Hydrangea Kiss is naast Sweetpea toch wel een van mijn favorieten van de Blossoming collectie. De dusty blauwe tint met crème finish. Een Hydrangea is trouwens een Hortensia die je ook wel eens in het blauw tegenkomt. Google de naam maar even, de kleur is bijna identiek aan deze nagellakkleur!

Toen ik Blue-Ming voor het eerst op de promoafbeeldingen bewonderde had ik het idee dat deze kleur heel zacht zou zijn. Dat klopt absoluut niet, want deze blauw/groene crème nagellak heeft heel veel pit! Ik vind de substantie van deze nagellak trouwens dikker in vergelijking tot de rest van de lakjes en dat zorgt voor een minder makkelijke applicatie.

Sweet Pea zit qua kleur een beetje in tussen roze en paars. De tint is niet heel opvallend en daardoor prettig om in huis te hebben. Deze tint kun je goed combineren met de pastels die we dit moment veel terugzien.

Op zoek naar een koele paarse nagellak? Dan heb je die bij deze gevonden. Op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje Lavendarling. Deze dusty paarse crème nagellak heeft een grijs/blauwe ondertoon en past daardoor goed bij jeans, grijs maar ook zeker bij zwart en wit. Multitasker!
  
De Diamond Drops nagellak is in het leven geroepen om te zorgen voor het zogenaamde waterdruppeleffect dat je wel eens ziet op lentebloemen. De zilveren flakie nagellak is subtiel (op de afbeelding draag ik een laagje Diamond Drops over de Lavendarling nagellak) en geeft inderdaad net even dat kleine beetje extra.
De nagellakken van Color Club hebben een goede houdbaarheid en zijn behoorlijk veelzijdig. Je vindt de lakjes voor EUR 4,95 per stuk bij Nailpolishfashion. Met code: BEAUTYSCENE ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. verzendkosten.

Deel dit artikel
Back to top