Reviews

Win : Replay Jeans Spirit voor haar & hem

Rond mijn 18e was het de broek die je moest dragen, een spijkerbroek van een stoer, modieus merk. Een van de merken die voldeden aan die eis was Replay, die hadden toch echt wel de mooiste! Wisten jullie dat het merk Replay dit jaar 30 jaar bestaat? Reden te meer om hun geuren (want die hebben ze ook) eens extra in het zonnetje te zetten en weet je wat...wij geven zowel de dames als herengeur van Replay Jeans Spirit weg

De Replay Jeans Spirit geuren voor haar & hem dragen een bijzondere gedachte uit, Replay heeft geprobeerd het gevoel van jouw favoriete jeans te vangen in een geur. Wie heeft hem niet, die oude, misschien wel versleten jeans waar je eigenlijk geen afstand kan doen? Of dat afgedragen denim jasje dat allang niet meer hip & modieus is. Wisten jullie trouwens dat een spijkerbroek het favoriete kledingstuk van de Nederlandse vrouw is?

Nu is het niet zo simpel om een gevoel te vangen in een parfum, maar één ding is zeker, de Replay Jeans Spirit geuren zijn wel fris, comfortabel en zacht. De verpakkingen ogen wel wat stoerder, door de jeansprint op de doosjes, maar de bloemetjes op de damesgeur verraden het eigenlijk al wel een beetje, dit zijn zachte geuren.

Replay Jeans spirit for her

heeft een topnoot van pioenroos, die gecombineerd wordt met gember en passievrucht. In de basis ruiken we een vleugje viooltjes en vooral aqua/frisse noten, die blijven ook het langste aanwezig op de huid.
Replay Jeans Spirit for him is ook fris, een tikje fruitig en aards, door de patchouli natuurlijk. In de topnoten ruiken we mandarijn, in het hart een, speciaal ontwikkelde, geurnoot met de exotische naam " Madagascan Aquacoral", apart en vooral fris!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de geuren van Replay Jeans Spirit? Dan kun je direct gaan snuffelen bij drogisterij of parfumerie. De prijzen voor de Replay Jeans Spirit eau de toilettes beginnen bij EUR 17,00 en er zijn ook fijne bodyproducten te vinden in het assortiment (vanaf EUR  9,95).

Maar, je kunt de geuren nu ook bij ons winnen, gewoon omdat we het leuk vinden om ze direct aan één van jullie te laten ruiken! Wil jij het pakketjes met zowel de Replay Jeans Spirit for her & for him winnen? Doe dan op de volgende manier mee met de win-actie:

  • laat voor maandag 2 april 2012 een comment achter waarin je aangeeft waarom jij deze twee geuren graag wilt winnen, aan wie geef je de heren (of juist de dames) variant? 
  • of doe mee met de like, share en comment actie op Facebook, dat kan ook!
  • na maandag 2 april sturen we de winnaar een berichtje op Facebook, waarna we haar of hem de geuren toesturen
Doen jullie mee? 
Deel dit artikel
Back to top