Nagel & Handen

Color Club - Magnetic Force nagellak

China Glaze brengt komende maand de Magnetix nagellakjes uit maar ook Color Club heeft een magnetische collectie uitgebracht genaamd Magnetic Force. “Magnetische nagellakken?” hoor ik je denken.. Dat klopt! Magnetische nagellakken zijn lakjes waarmee je met behulp van een magneet een patroon kan maken in de nagellak.

Dit is niet helemaal nieuw, want er zijn meerdere merken (waaronder Essence) die al eerder magnetische lakjes hebben uitgebracht maar die hadden een klein nadeeltje in de vorm van de magneet die niet sterk genoeg was op goede patroontjes te verzorgen. Die tijd is nu voorbij want de magneten zijn sterker en effectiever dan ooit!V.l.n.r.: Sci-Fi, Cop An Attitude, Hipnotic, Magnetic Force, Electro Midnight en Steel of the Night

Hoe werkt zo’n magnetisch nagellakje nu precies? Allereerst is het wel handig om te vertellen dat magnetische nagellak snel droogt. Zorg er daarom voor dat je een nagel tegelijk doet. Breng een laagje nagellak aan op jouw nagel en zorg dat de nagellak nog nat is op het moment dat je aan de slag gaat met de magneet. Deze magneet bevindt zich in de dop van de nagellak. Beweeg de magnetische borsteldop gedurende 5 seconden over de natte nagellak. Het patroontje wordt al heel snel zichtbaar. Herhaal dit vervolgens bij al jouw nagels.


Links: Hipnotic - Rechts: Magnetic Force


Links: Sci-Fi - Rechts: Electro midnight  


Links: Cop an attitude - Rechts: Steel of the night

De Color Club Magnetic Force nagellakjes zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl  en kosten daar EUR 9,50 per stuk. Je kunt de lakjes overigens ook als regulier nagellak gebruiken. Alles kan en alles mag!  Binnenkort zal ik ook de China Glaze Magnetix even aan jullie voorstellen en wie weet maak ik dan wel een how-to filmpje! 

Vergeet niet dat je bij Nailpolishfashion met code: Beautyscene 10% korting op jouw volledige bestelling (excl. verzendkosten) ontvangt!
 

Deel dit artikel
Back to top