Nieuws

Guerlain Terra Azzurra by Emilio Pucci - NL release 1 mei 2012

A match made in heaven - dat is wat ik dacht bij het horen over de samenwerking tussen één van mijn favoriete cosmetica merken Guerlain en modehuis Pucci! Prachtige grafische prints van Pucci stralen een klassieke moderniteit uit, gecombineerd met de prachtige make-up van Guerlain moet dat iets geweldigs opleveren! En jawel, kijken jullie maar eens mee naar de Guerlain Terra Azzurra by Emilio Pucci collectie!

De rode draad in deze collectie is een klassieke print van Pucci, een blauwe bloem vestrengeld met krullen en vlammen, die speciaal voor deze collectie opnieuw is ingekleurd. Prachtige doosjes, soms versierd met de Pucci print, maar soms juist zeer eenvoudig gehouden zoals het prachtige zwarte houten doosje van de Terra Azzurra bronzer/blush.

Pucci Terra Azzurra Poeder & Blush EUR 68,66

Pucci ecrin 4 couleurs Capri EUR 51,49

Pucci kohl kajal EUR 32,31

Pucci meteorites billes EUR 48,46
De bekende bolletjes gezichtpoeder, nu met Pucci blauw die een vermoeide tint corrigeert. De andere kleuren zorgen voor een warme gloed en weerkaatsen het licht mooi op de huid.

Pucci meteorites kabuki EUR 34,33

Pucci vernis Paradisio & Riviera EUR 22,22
Eindelijk zijn ze er weer eens, nagellakjes van Guerlain!

Pucci gloss - Porto Fino, Porto Ercole Pucci & Porto Azzuro EUR 27,77
Geen zorgen om de blauwe lipgloss, die is behoorlijk transparant op de lippen, maar zorgt wel voor zichtbaar wittere tanden

Pucci mascara le deux EUR 34,33
Blauwe mascara? Wist je dat dit best heel mooi kan zijn, zeker als je deze aanbrengt op de uiterste puntjes, het verheldert het oogwit!


De Guerlain Terra Azzurra by Emilio Pucci collectie zal vanaf 1 mei 2012 bij de door Guerlain erkende verkooppunten te vinden zijn. De collectie is een limited edition en ik denk dat een aantal items heel snel uitverkocht zullen zijn, in elk geval de poeder/blush maar zeker ook de spannende bekende Meteorites in speciale Pucci print.

Laat jij je verleiden door de schattige printjes van Emilio Pucci?

Deel dit artikel
Back to top