Algemeen

Pink Ribbon - Estée Lauder Evelyn Lauder Lip Set

De Pink Ribbon maand is natuurlijk het paradepaardje van Estée Lauder omdat Evelyn H. Lauder (dochter van Estée Lauder) in 1993 de Breast Cancer Foundation heeft opgericht. Deze foundation staat al jarenlang aan de top van de best beoordeelde liefdadigheidsinstellingen, zo ben je zeker dat minstens 85 cent van iedere euro rechtstreeks ten goede komt aan wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Maar Estée Lauder stelt zelf natuurlijk ook een product beschikbaar voor de Pink Ribbon maand, de Evelyn Lauder Lip Set! Lees snel verder voor meer informatie.... De oprichtster van deze foundation mag natuurlijk ook weleens in het zonnetje gezet worden, daarom heeft mrs. Lauder speciaal voor de Pink Ribbon actie van dit jaar een setje met roze lipproducten samengesteld, hoe kan het ook anders!

De lipcollectie bestaat uit een lipstick, lipgloss en lippotlood in kleuren die persoonlijk zijn uitgekozen door Evelyn Lauder. De lipstick heeft een roze omhulsel, wat de klant zal herinneren aan dit goede doel waartoe ze bijdraagt. De lipcollectie is verpakt in een met roze stof bedekt lipstickdoosje met spiegel.

De set is alleen te koop bij de Estée Lauder counters in de Bijenkorf en gaat EUR 23,50 kosten (wat echt een mooie prijs is voor deze prachtige producten!). Natuurlijk gaat er ook een deel van de opbrengst naar de foundation, Estée Lauder doneert nl. 20 % van de opbrengst aan de Breast Cancer Research foundation. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top