Reviews

Op zoek naar Volume? Win een Aussie Volume haarverzorgingspakket!

Hangt jouw haar slap langs jouw hoofd, kan het wel een oppepper en wat volume gebruiken? Wij hebben wel iets voor jullie gevonden! Aussie, het haarverzorgingsmerk met Australische invloeden heeft hun Aussome Volume lijn die er echt voor zorgt dat jouw haren licht, luchtig en volumineus worden! Benieuwd naar deze producten? Dat komt goed uit, wij geven namelijk 10 pakketten weg!

De Aussie Aussome Volume lijn is een fijne combinatie van shampoo en conditioner die jouw haar een zichtbare volumeboost geeft. Daar zorgt o.a. de Australische hopextracten voor!
De Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond heeft zich bij het samenstellen van de Aussie producten laten inspireren door de verschillende verzorgende bestandelelen die hij vond in Australische fruitsoorten en kruiden. Het blijft een goed bewaard geheim wat nu precies de geheimen zijn van Tom, maar dat het fijne producten oplevert is wel duidelijk. En tja, de geur van de producten, daar raak ik niet over uitgepraat, ik vind ze heerlijk!

Aussie Luscious Long conditioner EUR 6,99, shampoo EUR 6,99 en 3 Minute Miracle Luscious Long EUR 8,99
Aussie

heeft ook een lijn voor lang haar, Luscious Long, en dat is wel erg fijn, tenslotte heeft lang haar vaak behoorlijk wat te lijden en kan het wel wat verwennerij gebruiken. Deze producten bevatten het mengsel Blue Mountain, een blend van twee soorten eucalyptus genoemd naar het gelijknamige gebergte in Australië. Deze producten maken mijn (half) lange haar zacht, handelbaar en zorgen ervoor dat het goed gehydrateerd wordt & blijft.

Aussie Frizz Miracle shampoo EUR 6,99, conditioner EUR 6,99 en 3 Minute Miracle Frizz miracle EUR 8,99

Last van frizzy (pluizig) haar? Is het statisch of gewoon eigenwijs? Dan zou je zeker de Aussie Frizz Miracle producten eens moeten proberen! In de producten helpen ingrediënten zoals Blue gum bladeren jouw haar weer te temmen, zeker als je de fijne 3 Minute Miracle gebruikt! Dit magische goedje met Aloë Vera en jojoba  zaadolie zorgt in 3 minuten voor een kleine metamorfose van onhandelbaar haar!

Aussie Aussome Volume shampoo EUR 6,99 & conditioner EUR 6,99

Maar....ik vertelde jullie al eerder over volume, wie wil het niet? Van die haren die licht en luchtig lijken, maar toch ook zacht en gevoed aanvoelen. Jammer genoeg is het niet voor iedereen weggelegd, ook voor mij niet. Ik ben weleens eigenwijs en gebruik dan een te voedende shampoo, maar alles wat de volgende dag resteert is een lusteloos bos haar, not so nice! Volume shampoo helpt echt, het maakt het haar direct voller en zeker als je het combineert met een goede versteviger & de föhn, heb je haar tot aan het plafond! En met de producten van Aussie Aussome Volume ruiken jouw haren ook nog eens heel fijn!

Zin in volume? dat komt goed uit, want wij gaan 10 pakketten weggeven met daarin 3 Aussie producten! In het pakket vind je de Aussie Aussome Volume shampoo & conditioner, samen met de Aussie 3 Minute Miracle reconstructor, het paradepaardje van Aussie! Dit product is inmiddels al 30 jaar op de markt en is zeker het populairste product van de Aussie haarverzorgingslijn.

Wat moet jij doen om kans te maken op 1 van de 10 pakketten?

  • beantwoord de volgende vraag : wat is één van de ingrediënten van de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor? (kleine tip : lees de andere artikelen over Aussie even door)
  • stuur jouw antwoord, samen met jouw naam & volledige adres naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Aussie
  • doe dit voor 23 juli 2012, na die datum ontvangen de 10 winnaars een mail van ons en worden de prijzen opgestuurd
  • onvolledige inzendingen zullen niet worden behandeld, vergeet dus niet jouw adres mee te sturen!

Heb jij al ervaring met de Aussie producten? Welke producten zijn bij jou favoriet? En natuurlijk doe je toch mee aan de winactie?
Deel dit artikel
Back to top