Reviews

In 3 minuten glad, glanzend en goed gevoed haar met Aussie!

advertorial

Sinds oktober zijn de producten van het haarverzorgingsmerk Aussie eindelijk (weer) verkrijgbaar in Nederland. Onze lokken kunnen dus ook eindelijk weer eens verwend worden met de heerlijk geurende Aussie shampoo''s en conditioners vol met o.a. Australische muntbalsem, iets dat onze haren echt wel kunnen gebruiken tijdens de feestdagen. Geen tijd? Geen probleem, binnen 3 minuten ben je weer helemaal Christmas party proof met de 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie!

Om een beetje knap voor de dag te komen tijdens kerstdiners, -brunches & feestjes zullen we onze haren de komende dagen vast weer flink mishandelen. Föhnen, stijlen, krullen, vlechten, touperen en verven niet te vergeten....we doen ons haar heel wat aan! En wat denk je van allerlei etensluchtjes? Na een avondje gourmetten ruikt jouw haar vast niet meer zo fris?

De 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie kan echt weer helpen om jouw haar lekker ruikend, fris, glad en glanzend te maken. Niet voor niets heeft de 3MM in Groot-Brittanië maar liefst negen awards binnen twee jaar gewonnen waaronder de Sunday Times Style Beauty Award 2011 voor Best Hair Rescue en de Essentials Best Beauty Buys 2011 voor Best Hair Treatment. In Noord-Europa ontving het product zes awards, waaronder de Cosmopolitan Beauty Award in zowel Finland (2010), Noorwegen (2010) als Zweden (2011) en waarschijnlijk zal er vast ook snel een Nederlandse prijs volgen, de Aussie 3MM heeft al behoorlijk wat fans (vooral door de heerlijke geur maar ook door het goede resultaat).

Maar hoe werkt de 3MM nu eigenlijk? Je gebruikt de heerlijk ruikende 3MM als haarmasker/conditioner, na het wassen van jouw haren dus. Natuurlijk kun je ook één van de fijne Aussie shampoo''s gebruiken, er zijn verschillende soorten te koop bij Etos waaronder de Colour Mate of de Miracle Moist shampoo''s. Na het wassen breng je de 3MM op jouw haren aan, ongeveer de hoeveelheid van een aardbei (natuurlijk afhankelijk van de lengte en dikte van jouw haar). Je verdeelt de 3MM over het haar en focust je vooral op de uiteinden, die zijn meestal het meest beschadigd. Als je jouw haar echt wilt verwennen, doe je even een (warme) handdoek om jouw haren en laat de 3MM minstens 3 minuten inwerken. Langer mag natuurlijk ook, maar ook na 3 minuten is het resultaat al amazing!
Spoel daarna jouw haren goed uit en je zult direct merken dat het haar veel makkelijker doorkambaar is, heel zacht aanvoelt en vooral ongelofelijk lekker ruikt, de Australische muntbalsem, Aloë Vera en melisse extract zorgen hier wel voor.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor is echt een hele fijne conditioner dat mijn haar prima verzorgt en voedt, ik moet jullie eerlijk zeggen dat de geur echt verslavend lekker is. De 3MM is verpakt in een fles met een heel prettig doseersysteem, het doet mij denken aan de flessen Heinz ketchup, praktisch dus! Echt, je moet het zeker een keer geprobeerd hebben, ik ben benieuwd of jullie ook zo onder de indruk zijn van de geur!

De Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor is te koop bij alle Etos filialen, een flacon van 250 ml kost EUR 8,99, een mooie prijs! Vergeet ook niet naar de andere Aussie producten te kijken, de Miracle Moist shampoo is ook heel erg lekker!

Zijn jullie inmiddels ook al fan van de Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor? Hebben jullie de andere Aussie producten ook al besnuffeld en geprobeerd? Doen hoor!

 
Deel dit artikel
Back to top