Reviews

Getest! Dr. van der Hoog - Fresh Expression

Ben jij net zoals ik op zoek naar een productlijn die de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt? Kies dan voor de Fresh Expression producten van Dr. van der Hoog. De lijn bevat het Manilkara plantenextract dat ervoor zorgt  dat de huid haar jeugdigheid behoudt door haar te beschermen en van binnenuit te herstellen. De lijn verbetert ook de elasticiteit en stevigheid van de huid.Klinkt goed nietwaar?

Nog niet zo heel lang geleden hebben jullie in dit artikel kunnen lezen over de fijne Dr. van der Hoog tube-maskertjes. Een van die maskertjes was het Fresh Expression gezichtsmasker (EUR 9,95 - 50 ml). Dit masker zorgt niet alleen maar voor een momentje ontspannen maar draagt ook een steentje bij in de strijd tegen huidveroudering.

De Fresh Expression lijn bevat naast het masker nog vier producten. Allereerst de Fresh Expression dagcrème SPF 15 (EUR 17,95 - 50 ml). Deze stevige dagcrème, op basis van Manilkara-plantenextract bestrijd je effectief de eerste tekenen van huidveroudering. Kleine bonus is de SPF 15 die het product bevat. Dit is zeker niet voldoende bescherming gedurende de zomermaanden (bijsmeren dus!) maar in de herfst winter helemaal in orde. De crème trekt snel in de huid en zorgt voor een fijn en comfortabel gevoel.
De structuur van de Fresh Expression nachtcrème (EUR 18,95 - 50 ml) is minder stevig in vergelijking tot de dagcrème. De nachtcrème is rijk aan vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die je huid hydrateren en verstevigen gedurende de nacht. De producten hebben overigens een hele zachte en lichte geur die ik persoonlijk als erg prettig ervaar.

In tegenstelling tot de dag- en nacht crème bevat de Fresh Expression oogcrème (EUR 14,95 - 15 ml) geen geur. De oogcrème voorkomt rimpels, tekenen van vermoeidheid en een vale teint. De formule is prettig in gebruik, behoorlijk zuinig en trekt snel in. Ik kan een minpuntje bedenken en dat is het potje. Ik vind het zelf qua doseren en hygiëne prettiger wanneer een oogcrème wordt uitgebracht in een flesje of flacon.

Heb jij last van pigmentvlekjes of een huid die wat minder egaal is geworden? Dan zou de Fresh Expression anti-pigmentcrème SPF 15 (EUR 16,50 - 30 ml) een uitkomst kunnen zijn voor jou. Deze anti-pigmentcrème op basis van Humulus lupulus (hop) extract maakt pigmentvlekken in loop van tijd minder zichtbaar. Je kunt dit product ook in de hals en op het decolleté gebruiken. Ik raad overigens wel aan dit product als serum te gebruiken, twee keer per dag onder je reguliere crème.


V.l.n.r. dagcrème met SPF 15, nachtcrème, oogcrème en anti-pigmentcrème SPF 15
 
Ik vind Dr. van der hoog een leuk merk! De producten zijn niet te ingewikkeld en daardoor prima benaderbaar. Daarnaast is de verkrijgbaarheid uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen. Wat betreft de Fresh Expressions lijn scoren bij mij vooral het masker en de nachtverzorging hoge ogen. De combinatie van deze twee producten zorgen ervoor dat mijn huid ''s morgens vroeg heerlijk zacht en gevoed ontwaakt. Een goed begin van de dag!

Je vindt de Fresh Expression lijn en alle andere producten bij Kruidvat en Etos. Liever online bestellen? Dat kan in de Dr. van der Hoog webshop
 
Deel dit artikel
Back to top