Nieuws

Win een van de 75 Dr. van de Hoog Frambozenmaskers

Wie kent ze niet? De heerlijke maskertjes van Dr. van der Hoog! Vandaag heb ik een enorm leuk nieuwtje voor jullie want een van mijn favoriete maskertjes is genomineerd door Fancy als product of the year! Wij zijn dol op het frambozenmasker en willen dit natuurlijk niet op onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom geven wij deze week 75 maskertjes weg aan onze lieve lezers!

Het Frambozenmasker van Dr. Van der Hoog is simpelweg heerlijk. Niet alleen om de lekkere frambozengeur maar het masker heeft een diep reinigende werking, verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en afvalstoffen. Daarnaast is het masker geschikt voor alle huidtypen.Frambozen bevatten waardevolle vitaminen, mineralen en antioxidanten, en in de praktijk zorgt dit voor een schone en zachte huid, die er weer even tegenaan kan. De maskertjes zijn prima verkrijgbaar, prettig geprijsd en makkelijk in gebruik. Kortom; Helemaal terecht dat dit product is genomineerd voor de Fancy Beauty Product of the Year 2011 award.

Terug naar de 75 maskertjes die wij weg mogen geven namens Dr. Van der Hoog: Dit is jouw kans om het Frambozenmasker even lekker in jouw eigen badkamer te testen. Wat moet je daarvoor doen? Eigenlijk is het heel simpel, we willen namelijk een mailtje van jou ontvangen met daarin jouw adresgegevens en daarnaast willen we graag van je weten hoe jouw ultieme masker relax momentje eruit ziet.

Stuur jouw mail voor vrijdag 22 juli 2011 (13.00 uur) naar: winactie@beautyscene.nl ovv. Frambozenmasker. Vergeet vooral niet jouw adresgegevens mee te verzenden, incomplete inzendingen worden niet verwerkt. Gewonnen? Dan vind je volgende week een maskertje in jouw brievenbus!

Natuurlijk vinden we wel dat je ook nog even een stem moet uitbrengen op ons favoriete Dr. Van der Hoog masker. We willen namelijk graag dat dit product Fancy Beauty Product of the Year wordt. Stemmen (tot 31 juli 2011) doe je hier: Fancy Beauty product of the Year 2011.

Deel dit artikel
Back to top