Reviews

Review - Good Skin Labs Tri-Aktiline

Good Skins Labs is een merk dat jullie al eens eerder zijn tegengekomen op Lushious Beauty, toen ik jullie kennis heb laten maken met dit merk in dit artikel. Good Skin Labs is een nieuw en innoverend merk, dat zich vooral richt op de bestrijding van huidveroudering, 1 van de belangrijkste zorgen (op beauty gebied dan) van veel vrouwen! Eerlijk gezegd heb ik daarna niet meer verteld over Good Skins Labs, terwijl ik wel verschillende producten heb getest.

Nu is er echter een nieuw product uitgebracht dat door InStyle Magazine UK is uitverkozen tot beste rimpelvuller van 2010, de Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler! Ik heb hem voor jullie getest en jullie zullen verbaasd zijn over het resultaat! Tri-Aktiline is een creme-achtig product dat je direct aanbrengt op en in diepe rimpels (minder diep mag ook natuurlijk), denk daarbij aan denkrimpeltjes in jouw voorhoofd of tussen de wenkbrauwen, maar ook in de buurt van de mond kunnen deze rimpels te vinden zijn.
Tri-Aktiline bevat een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat rimpels en lijntjes direct minder zichtbaar zijn, maar ook zorgen ze er op lange termijn voor dat rimpels echt zullen verminderen. Het zegt je waarschijnlijk niet veel, maar de ingrediënten die hiervoor zorgen zijn 3,5 % Gatuline, Kombuchka  en Argireline complex. Deze stoffen klinken misschien erg chemisch, maar zijn dat eigenlijk niet, ze zijn bijvoorbeeld afkomstig van een plantensoort uit Zuid-Amerika en van zwarte thee.Het product zorgt ervoor dat de rimpels optisch verzacht worden (je ziet ze dus minder goed, denk aan het soft focus effect) maar vult tevens de rimpels van buitenaf op. Na het aanbrengen zul je dus direct verschil zien, echt zo goed dat er al heel snel geen rimpeltje meer te zien is. Ik heb het product heel wat weken getest, ook voordat ik dit verzoek kreeg om er iets over te schrijven. Maar juist omdat dit een advertorial is, wil ik er eigenlijk niet echt een mening over geven, om misverstanden te voorkomen. Wat ik wel ga doen is jullie een foto laten zien van het product op mijn hand, zowel voor als na het aanbrengen, ik denk eigenlijk dat de foto''s wel voor zich zullen spreken!Tri-Aktiline is, net zoals de andere producten van Good Skin Labs, uitsluitend te koop bij Parfumerie Douglas, een tube van 30 ml met handige doseertuit, kost EUR 39,50. Ik wil daarbij nog wel aantekenen dat het product erg zuinig in gebruik is, omdat je het echt maar plaatselijk gebruikt.

 

Deel dit artikel
Back to top