Fashion

When in London, go shopping!

Goedemorgen vanuit zonnig Londen! Nou ja, het is nu nog halfdonker, maar gisteren was het toch echt heerlijk weer. Dat is weer eens wat anders dan de regen en mist die je vaak hebt in deze heerlijke stad. Een goed excuus om Oxford Street weer eens te bezoeken, want when in London....go shopping! Doe ik eigenlijk weleens iets anders op perstripjes? Nee, eigenlijk niet, maar dat is toch niet zo erg?

Wakker geworden met het nieuws dat Obama opnieuw tot president van de U.S.A. is gekozen, toch wel altijd spannend!

Eenmaal op Schiphol gearriveerd moest ik natuurlijk even naar de nieuwe Victoria''s Secret winkel. In deze kleine winkel kun je uitsluitend beautyproducten, accessoires en een paar soorten ondergoed kopen, niet al teveel keus maar wel een leuke toevoeging aan het Schiphol shoppingassortiment.

Deze wereldtraveladapter was natuurlijk niet te weerstaan, dat tasje is toch superleuk! Hopelijk kan ik mijn adapter nu op een vaste plaats bewaren en bij een volgende reis vinden, ik ben mijn adapters altijd kwijt.

Vaste prik, op Schiphol is een bezoekje aan Starbucks een must, ook voor een ontbijtje kun je er terecht. Deze Rise ''n Shine muffin is echt heerlijk, vol met fruit, noten en groente (wortel?), heerlijk vullend en niet te zoet.

Wel zoet....maar o zo lekker, de nieuwe kerstkoffietjes! De Gingerbread Latte was weer heerlijk, in de Nederlandse Starbucks filialen wordt deze Speculoos Latte genoemd volgens mij.

Landen op het kleine vliegveld London City, prachtig weer en een vlekkeloze vlucht, fijne maatschappij is British Airways!

Nadat we gearriveerd waren in het hotel, zijn we de stad in gewandeld, Oxford Street/Marble Arch is 10 minuten lopen, prima te doen. Bij Dorothy Perkins zagen we de aankondiging van de Kardashian Collection, deze zal vandaag in de winkels liggen en Kim zou in Londen zijn! Misschien toch nog even gaan kijken zometeen?

Mijn idee was om naar Harrods te gaan, maar dat zou mij weer behoorlijk wat tijd kosten i.v.m. het openbaar vervoer. Toch maar niet gedaan, jammer natuurlijk maar ik heb een fijne vervanging gevonden : Selfridges! Gelukkig hebben ze daar ook de Karl Lagerfeld for Shu Umuera collectie!

En ook NARS! Leuk om de display te zien van de Andy Warhol collectie, ik heb ook alle sets gezien, ze zien er prachtig uit. Heb je het artikel over deze collectie al gelezen?

In Nederland zijn de Bobbi Brow feestdagen palette''s en sets volgens mij ook al gearriveerd, ze zijn heel mooi!

Deze paars/roze beauty van Philosophy is jammer genoeg niet in Nederland te koop, volgend jaar misschien? Philosophy vind je in het "niche" deel van de beauty department bij Selfridges.

Daar vind je ook de heerlijke "The Paint Shop" die wordt verzorgd door Nails Inc. Je vindt hier veel, heel veel nagellak, natuurlijk van Nails Inc. maar ook van Ciaté, Butter Londen, Bourjois, Orly en nog wat "kleinere merken".

Uiteraard kun je er ook jouw nagels laten doen, voor GBP 19 heb je weer een mooi kleurtjes op mooi verzorgde nagels.

Kijk, ze hebben ook Obsessve Compulsive Cosmetics, ook de Lip Tars kun je hier vinden.

Yeah! Ciaté Caviar Manicure! Er zijn drie nieuwe combinaties, 2 ervan zitten nu in mijn koffer! De schattige Ciaté Advent kalender was helaas uitverkocht.

Op naar de Christmas shop, waar ik even werd afgeleid door de geurkaarsen afdeling! Dit is een schattige setje die we niet in Nederland krijgen volgens mij, jammer want dit zijn zeker heerlijke geuren! Ze zijn uiteraard wel in een groter formaat te koop bij Skins.

Wow! Een hele grote collectie van Fornasetti Profumo, art & een fijn parfum in één product.

The Christmas Shop viel een beetje tegen, al lag er best een leuke kerstbal hier en daar. Maar ja...geen ruimte in de koffer!

Op de roltrap zie ik opeens nog een MAC counter, compleet met ruimte waar je een complete make-over kunt krijgen. Op de 3e verdieping geloof ik!

Selfrdiges is al behoorlijk in kerstsfeer, heerlijk hoor! Ik mis alleen nog de kerstliedjes op de achtergrond.

Isabel Marant......

Christian Louboutin.....

En nog veel meer schoenen.....

De afdeling Food is ook in kerstsfeer en naast deze gingerbread huisjes en poppetjes vind je er ook Christmas Puddings en nog veel meer lekker. De vers afdeling is ook geweldig, hier zou ik zo een halve dag kunnen doorbrengen.


Ik heb nog meer foto''s gemaakt, maar de wi-fi in de hotelkamer is een beetje lastig, die foto''s komen dus zeker nog een keer voorbij. Maar ik denk dat jullie best een idee hebben van mijn shopping trip door Selfridges! Wordt vervolgd? 
En wat vinden jullie, moet er nog een shoplogje van komen?

Deel dit artikel
Back to top