Nieuws

Tom's Tuesday Tip - van catwalk naar every day look

Iedere dinsdag zul je hier een fijne tip of een handig weetje kunnen lezen van Tom Pecheux, creative director bij Estée Lauder makeup. We zullen zijn adviezen natuurlijk aanvullen met tips voor producten, handig want zo weet je direct wat je eventueel zou kunnen gebruiken. Lees je even mee wat de volgende Tom''s Tuesday Tip is?

Tom''s Tuesday Tip :
"Choose a runway trend you like, then update your everyday look with it – that way, you still look like you."

"Kies een trend van de catwalk die je mooi vindt en gebruik deze trend om jouw dagelijkse look te moderniseren, op die manier blijf je op jezelf lijken"

Catwalk looks zijn vaak wat extravagant (al valt dat bij de Derek Lam show wel mee) maar je kunt er wel interessante trends uit oppikken zoals de trendkleuren op lippen en ogen. 

De look van de Derek Lam fall RTW 2012 show bestond uit een mooie look met een mix van bordeaux en zwart uit het Estée Lauder Violet Underground palette (zie de tutorial in dit artikel). Tom heeft de oogmake-up in een ovalen vorm aangebracht, als je dit iets te opvallend vindt, dan breng je het wat minder ver naar buiten aan.
Op de bovenste wimpers heeft Tom zwarte mascara aangebracht en op de onderste bruine, voor een zachtere look. Dit is in elk geval een hele fijne tip, zo maak je de wimpers wel zichtbaarder, maar vallen ze minder op dan als je ze zwart kleurt. 

Misschien kun je de oogschaduw op de onderste wimperrand ook iets minder dik/ver aanbrengen, in het echte leven oog je hierdoor sneller moe en dat wil je niet. De roze lipstick is de Pure Color Crystal lipstick in Crystal Pink, een mooie kleur op de runway, maar zeker ook voor een dagelijkse look, roze lipstick frist altijd op! Pink Riot die je hierboven ziet is ook een mooi alternatief, lekker pittig!

Volgende week weer een tip van Tom!

Deel dit artikel
Back to top