Blogs & Editorial

Welke producten gebruik ik nu eigenlijk dagelijks?

Jullie weten allemaal dat ik behoorlijk veel producten test voor de artikelen op Beautyscene, maar echt niet alles wat we binnenkrijgen ga ik testen. Ik bekijk altijd eerst of ik het een interessant product vind voor een artikel en natuurlijk of het voor mij persoonlijk geschikt is. Tenslotte wil ik wel graag producten blijven gebruiken die goed voor mijn huid en haar zijn, maar gelukkig zijn die er in overvloed. De laatste weken ben ik behoorlijk trouw aan het testen, ik geef jullie vast een voorproefje...

op de foto natuurlijk ook de Elizabeth Arden Eight hour cream en de nieuwe Giorgio Armani Perfection eye makeup remover (EUR 28,00 via Parfuma.com)

Qua gezichtsverzorging ben ik momenteel erg trouw en dat heeft een bijzondere reden. Enige tijd geleden heb ik kennis gemaakt met de extreem luxe verzorging van Sensai, de Ultimate lijn. Deze lijn is ontwikkeld om DNA schade door UV-straling te herstellen, o.a. met het Sakura Eternal complex, rijstolie extract en Koishimaru Silk EX & CPX. Dat klinkt natuurlijk spannend, maar het wordt nog een beetje spannender als je de prijzen van de producten hoort....de cream kost nl. EUR 726,00. Ja...je leest het goed, ik heb geen cijfertje teveel getikt! Begrijp je nu dat ik deze producten echt even goed aan het testen ben?

Tot op heden ben ik meer dan tevreden en dat maakt het ook wel een beetje lastig, want hoe kan ik dit nu goed aan jullie vertellen zonder dat jullie denken "tja...zij vindt alles wat duur is ook geweldig" (of iets soortgelijks...). Ik test dus nog even door, maar als je meer over de Sensai Ultimate producten wilt weten, laat het dan even weten op Twitter. Op de foto zie je ook de geweldige oogcreme van Lancome, de Absolue yeux precious cells (EUR 94,71), een heerlijke oogcreme die de huid rond mijn ogen heel erg goed heeft gedaan. 

Natuurlijk draag ik iedere dag (ja, echt iedere dag) een beschermend product tegen de zon. Op heel zonnige dagen over mijn hele gezicht en op bewolkte dagen alleen rond de meest gevoelige delen, zoals mijn t-zone en wangen. Sensai heeft een hele fijne Silky Bronze sun protective cream (EUR 92,30), deze is niet te vet en combineert goed met mijn make-up, de SPF20 voldoet nu nog prima. Later in het jaar kies ik voor een hogere beschermingsfactor.

Primers....daar heb ik natuurlijk al heel wat over geschreven in onze "beauty for dummies" artikelen, mijn favorieten zijn de NARS Pro-prime Pore refining primer en Laura Mercier eye basics (via www.skins.nl). Beide producten zorgen ervoor dat mijn make-up langer en mooie houdbaar blijft en....ze zijn goed voor de huid! Ze bevatten niet al teveel siliconen, waardoor een primer weleens te glad kan worden, daar hou ik niet zo van namelijk.

In mijn favorieten van februari hebben jullie deze producten al kunnen zien, de geweldige Sheer Glow foundation en Radiant creamy concealer van NARS. Sinds ik deze heb gekocht heb ik echt geen andere foundation en concealer meer gebruikt...alhoewel...tussendoor heb ik nog wel wat andere foundations getest. Maar, daarna direct weer door naar deze topcombinatie! Zo jammer dat NARS niet in Nederland wordt verkocht, online is het natuurlijk wel te krijgen via hun Europese webshop en de Franse webshop van Sephora

Les Beiges de Chanel (EUR 48,00gebruik ik als een combinatie van gezichtspoeder en bronzer. Ik breng de kleur eerst aan in de bekende "3" vorm (van voorhoofd richting jukbeenderen, weer terug en dan richting kin), waarna ik het restant aanbreng op mijn voorhoofd voor een zonnige glow. Ik vind de kleur net iets te donker om als gewone poeder te gebruiken, maar dat zou ik natuurlijk kunnen ondervangen door een lichtere kleur te gebruiken....het is niet zo lastig te bedenken natuurlijk.

Love poedertjes! MAC''s Prep + prime transparent finishing powder (EUR 21,50) is onmisbaar om de ergste "shine" weg te vagen, zonder dat het weer een laagje extra op de huid vormt. Je ziet de poeder echt niet, maar het effect is perfect...weg glim! 

De Retouching powders van Bobbi Brown (EUR 35,50) zijn echte toverpoedertjes, ze geven de huid een soort van photoshop finish, heel bijzonder om te zien. De gele versie (''yellow'') haalt de roodheid uit de huid en de roze (''rose'') kleur geeft mijn wangen een natuurlijk roze blos...zonder dat je de poeder ziet zitten. Ze zijn echt heel fijn, laat je eens overtuigen bij de Bobbi Brown counter.

Mijn wenkbrauwen moeten in toom worden gehouden en ik maak ze een beetje strakker aan de randjes door het wenkbrauwpoeder van Anastasia aan te brengen. Ik gebruik het Medium Ash duo (EUR 27,95) en dan alleen de lichtste kleur. Het poeder geeft een natuurlijke look, is makkelijk aan te brengen en blijft ook echt goed tussen de haartjes en op de huid zitten, beter dan een oogschaduwpoeder bijvoorbeeld. Op de haartjes echt te fixeren gebruik ik de Brow Gel (EUR 29,95) in de transparante versie.

Willen jullie binnenkort eens wat meer zien over de producten en werkwijze van Anastasia? Laat het mij dan zeker even weten, dat kunnen we nl. zeker eens gaan doen. Hun producten kun je bestellen via hun eigen webshop : www.anastasiashop.nl

Sensai Cleansing balm (vanaf april), Milky soap EUR 45,08 & Bobbi Brown Soothing cleansing oil EUR 42,00

Natuurlijk moet iedere avond al die make-up weer van mijn gezicht af! Ik heb twee reinigingsmethodes die ik afwissel, het hangt een beetje af van mijn bui want het resultaat is bij allebei de methodes prima. Bobbi Brown''s Soothing Cleansing Oil is een heerlijke olie, waar ik echt al vaker wat over heb geschreven. Het is een olie, maar in combinatie met water verandert de olie in een zacht schuim. Hierdoor is het effect niet echt olieachtig en daardoor krijg je ook geen vettig gevoel op de huid, maar...de huid wordt wel zacht gereinigd. Het werkt echt super goed, de fles is bijna leeg maar nummer 3 is al onderweg!

Over Sensai en hun bijzondere Saho ritueel heb ik ook al eens geschreven, lees dit artikel maar eens, maar er zijn nu een aantal nieuwe producten in de reiningingslijn...of althans, die komen eraan in april of mei. De Sensai Cleansing Balm is nieuw en ik moet nog even kijken of ik hem prettiger vind dan de Cleansing cream? Daar kom ik nog op terug!

Zijn jullie ook trouw aan jullie producten of wissel je toch nogal eens af omdat je niet tevreden bent? En wat vind jij eigenlijk van de prijs van de Sensai Ultimate cream? Zou jij er nieuwsgierig naar zijn?

Deel dit artikel
Back to top