Reviews

Hittegolf proof foundation!

Met deze tropische en vochtige temperaturen is het soms lastig om jouw make-up mooi te houden, maar ik heb een aantal producten die heel goed kunnen helpen om ook bij 35 graden er nog prachtig uit te zien. Kijken jullie even mee?

Ondanks de warmte vind ik het persoonlijk toch altijd wel prettig om een foundation te dragen om mijn huid toch iets egaler te maken. Maar in dit warm weer kies ik wel voor een foundation die lichter van substantie is, die mijn huid perfect hydrateerd en daarnaast toch ook een medium dekking geeft. De Chanel Vitalumiére Aqua (EUR 40,00) is daarvoor echt perfect! Dit is een heerlijke, dunne foundation die je prima kunt opbouwen op plaatsen waar je iets meer dekking wilt.Natuurlijk gebruik ik daarbij ook een goede, vochtregulerende make-up basis. Sinds kort gebruik ik de Smoothing water make-up base van Sensai (EUR 40,00), een hele lichte, maar wel zeer hydraterende basis die makeup echt langer houdbaar maakt en ook een mooie gezonde glow geeft.
Voordat ik de make-up basis opbreng heb ik natuurlijk nog wel een extra zonbescherming opgebracht, de nieuwe Clarins UV Plus HP Day screen SPF 40 (EUR 36,00is perfect, niet vet en wel met een zeer hoge en goede bescherming. Een frisse oog- en lipbalm is natuurlijk heel fijn met deze warmte, het verkoelt de huid rond de ogen en lippen, geeft direct een fris gevoel en laat zwellingen (wallen) direct verdwijnen, de plantextracten in deze Sisley Baume Efficace (EUR 79,00) zorgen voor een heerlijke frisse geur en snelle werking.

Als finishing touch gebruik ik dan de MAC prep prime transparent finishing powder (EUR 22,00), deze transparante poeder zorgt voor een semi-matte finish die heel lang houdt. Bijpoederen is echt niet nodig, met dit transparante poeder en je houdt nog steeds de natural look! Met de Clarins Fix'' make-up (EUR 23,85) zorgt je voor een prima fixatie, alle make-up blijft zitten waar hij zit!

Dat is alles, tenminste, wat de basis betreft, natuurlijk kun je dit uitbreiden met bronzer en blush, die breng je dan voor de Fix''makeup  aan. Ben je echt aan het transpireren, dep dan heel voorzichtig met een tissue (of servetje, net wat er voorhanden is). Zo kom je de dag wel door!

Hebben jullie nog fijne tips om zo''n warme dag vlekkeloos door te komen? Laat het ons dan zeker weten, ook handig voor de dames die op vakantie gaan naar plaatsen waar het net zo warm is.

Deel dit artikel
Back to top