Nieuws

Catrice limited edition - Glamazona juli/augustus 2013

De jungle neemt deze zomer de stad over, botanische bloemen en dierenprints duiken overal op en brengen de stad in tropische sferen. De nieuwe limited edition van Catrice heet ''Glamazona'' en is geïnspireerd op de krachtige metallics uit de stad in combinatie met stoere junglekleuren en kleurige bloemen. Opvallend in deze collectie is de combinatie tussen gouden metallics in combinatie met fel rood en paars. Ook vind je in deze collectie een Liquid Gold topper die je overal overheen aankunt brengen voor een extra glamazona gevoel. Hou je wel van een mysterieuze jungle collectie? Dan moet je zeker even een kijkje nemen..

Absolute Eye Colour EUR 2,89
De mono''s van Catrice kennen we allemaal wel omdat ze heel fijn zijn. Er komt flink wat kleur van af en geven een mooie dekking. In deze limited edition zitten twee felle kleuren en twee metallics hiermee kun je een hele intense ooglook maken die perfect past in het bij een echte ''glamazona''

01 I got the flower!, 02 Lime Heart is beating like a jungle drum, 03 Jungle treasure en 04 c-ARMOUR-flage
Lip Colour Pen EUR 4,99

Handig voor onderweg en in de tas, de lippennen zijn super fijn. Ze geven een evenveel kleur af als een lipstick maar voelen aan als een lippenbalsem. Maak van jouw lippen een echte eye-catcher!

01 I''m a survivor en 02 I got the flower!
Liquid Gold Topper EUR 3,99

De liquid gold topper is een product dat je eigenlijk overal voor kunt gebruiken. Je leest het goed,het is een vloeibare gouden substantie die je bijvoorbeeld over je oogschaduw of lippen kunt doen maar ook aan kunt brengen als een highlighter zowel op het gezicht als op het lichaam. 

01 Jungle Treasure
Defining Blush EUR 3,99

Een frisse blos kun je met deze prachtige blushes wel creëren, deze blushes zullen bijna iedereen wel mooi staan en zeker als je al een beetje bruin bent geworden. Hebben jullie het subtiele zebraprintje al gezien? Dit maakt de blushes nog leuker!

01 I''m a survivor en 02 I got the flower!
Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99

De kleuren van deze nagellakjes zijn geïnspireerd op de kleuren van de bloemen en planten uit de amazone. Deze kleuren kun je prima combineren met een dierenprint of met een zomers jurkje.

01 Dirty Liana, 02 I got the flower!, 03 I''m a survivor en 04  Lime Heart is beating like a jungle drum
Crocodile Cracker lacquer EUR 2,99

Crackle nagellak hebben we een hele tijd geleden al voorbij zien komen maar deze crackle lak is net even anders. Als je deze gebruikt over je nagellak zal er een heus krokodillenprintje ontstaan op jouw nagels. Als je een gekleurde nagellak onder deze crackle gebruikt zal de metallic kleur van de crocodile cracker extra goed uitkomen.

01 c-ARMOUR-flage
Ik ben vooral benieuwd naar de lip-pennen en de blushes. Vooral in de zomer hou ik wel van een beetje kleur en deze twee producten zien er mooi uit. Ik zou voor de roze lip-pen gaan en ik vind de rode blush toch ook wel mooi van kleur. De crocodile topcoat is misschien al een beetje geweest maar dierenprints zijn nog steeds hot and happening dus wie weet is deze gouden crackle top coat wel heel mooi!
De Catrice Glamazona collectie is vanaf juli 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Belgie, uiteraard is de collectie slechts tijdelijk verkrijgbaar, op = op. 

Hebben jullie al een favoriet op het oog? 
Deel dit artikel
Back to top