Algemeen

LUSH: Halloween producten!

Halloween staat natuurlijk voor griezelen! We hebben al een heleboel leuke gelimmiteerde Halloween beauty artikelen gespot! Ook Lush blijft hierin niet achter en brengt dit jaar twee Halloween artikelen uit: Ghost en Jacko. Ghost is overigens niet een echte nieuwkomer, afgelopen jaar werd deze douchegel ook al uitgebracht (ook in een jelly formaat, de Ghost Jelly in de vorm van een schattig spookje) en dit jaar is de douchegel wegens groot succes terug in ons land! Lees verder voor meer spookachtige informatie!  Dit jaar dus maarliefst twee Halloween producten in de Lush winkels. Zijn ze niet en(i)g?

Jacko Bath Ballistic

(€3.75 per stuk) De geur van deze limited edition pompoen ballistic schijnt je tijden te blijven achtervolgen. De combinatie van kruidnagel en pepermunt zijn lekker verwarmend en verkwikkend. Kardemom staat erom bekend de bloedcirculatie te stimuleren en verbetert ook nog eens de conditie van je huid. Volgens mij is deze ballistic echt uitermate geschikt voor als je verkouden bent of even als je het koud hebt. De geur is lekker fink aanwezig. Ik heb er eentje op tafel liggen en ik ruik hem door de hele benedenverdieping heen, de geur is heerlijk vol, warm en aromatisch.

Ghost Douchegel

(250ml – €13.50; 500ml - €22.90) Ghost is een prachtige wit glanzende douchegel met een klein glittertje en geeft je een ultiem zachte en gladde huid die heerlijk naar lelietjes ruikt. De fles heeft anders dan alle reguliere Lush producten een prachtig wit etiket en is echt een must have voor meiden die dol zijn op limited edition producten. De flessen zijn verkrijgbaar is twee formaten, een 250 ml en een 500 ml variant. De geur is heel fijn, zacht aanwezig in de fles maar bij gebruik onder de douche waan je jezelf in een heerlijk bloemenveld vol met lelies!

Nog even een fotootje vanuit de winkel. Hier liggen en staan alle spookjes en Jacko''s gezellig bij elkaar.

Voor deze speciale Halloween artikelen geldt natuurlijk op = op. Je kunt ze vanaf vandaag bestellen bij de Lush Mailorder en ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij alle Lush winkels in Nederland en Belgie. Mocht je in de buurt zijn ga dan vooral even langs, want ze kunnen wel eens op spookachtige wijze heel snel uit de winkels verdwijnen! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top