Blogs & Editorial

Malou's favorieten van april 2013

Vorige maand konden jullie de producten bewonderen waar ik niet zonder kon (en nog steeds niet kan), die producten gebruik ik echt dagelijks. Deze keer neem ik jullie mee door mijn favorieten van afgelopen maand, april. Het zonnetje prikt er steeds meer doorheen, en dat betekent ook dat mijn zomerse producten weer uit de kast worden gehaald. Zomerse kleurtjes en verfrissende producten kunnen uit de kast worden gehaald. Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk dan snel mee!

Snapshot met mijn telefoon van Sunny Sunday.

Vanaf afgelopen maand draag ik alleen nog maar zomerse kleurtjes op mijn nagels. Donkerblauw, donkergroen en zwart heb ik even achterin de la gezet en mijn zomerse kleurtjes heb ik naar voren gehaald! Ik ben dol op de lakjes van Bourjois! Ze blijven, in vergelijking met andere merken, bij mij veel langer zitten zonder te chippen en de felle kleuren dekken altijd ontzettend goed! Bourjois So Laque Prepp’hibiscus (EUR 8,49) en 1950: Bourjois avec un J comme Joie! (EUR 2,99) is ook een prachtige oranje kleur. Niet alleen voor Koninginnedag was hij top, maar oranje is natuurlijk ook de kleur van deze zomer. Ik vind de lichtgele Sunny Sunday van Bourjois (EUR 8,49) ook heel erg mooi en heb ik al een aantal keer opgehad, maar is misschien nog leuker als ik een bruinere huid heb!

Met dit warmere weer moet ik een goede deodorant gebruiken ter voorkoming van geurtjes! Maandenlang heb ik Lady Speedstick gebruikt, maar ik ben niet zo razend enthousiast als alle fans van dit product. Ik heb er twee door een vriendinnetje uit Amerika mee laten nemen, maar ik gebruik ze niet vaak. Eentje die wel heel erg goed werkt is de Invisible Dry anti white marks van Dove (EUR 3,49. Ook te bestellen bij bol.com, hartstikke handig!). Hij zou je 48 uur moeten beschermen tegen geurtjes en zweetplekken en hij laat geen witte strepen achter! Helemaal waar, geen geurtjes, (bijna) geen transpiratie en nadat hij is ingetrokken geen witte strepen, ja echt mijn favoriet!
Niet alleen onze oksel moeten fris zijn, maar wat denk je van onze voeten? Mooie sandaaltjes en slippers.. daar horen verzorgde voeten bij! Mijn favoriete voetbalsem is Lao Tze, Chinese Mint & Yi Yi Ren van Rituals (EUR 10,00). Het is een verkoelende voetbalsem die mijn voeten soepel en zacht maken. Perfect voor summer-proof voetjes!

Sinds kort gebruik ik de reinigingsproducten van Rituals en de Mild Facial Cleansing Milk en Refreshing Facial Toner (beide EUR 10,50) zijn ontzettend fijn. Ze zitten in een hele handige pompflacon, dus geen kliederboel met opgedroogde milk onder je dop. De milk is ontzettend zacht, droogt mijn huid niet uit en ook niet prikt. De toner gebruik ik na de milk en haalt de achtergebleven make-upresten weg. Lekker verfrissend en prikt ook niet! Ja, ik vind de producten ontzettend fijn en vind vooral de verpakking ook een pluspunt. 

Met de wat warmere dagen vind ik het fijn om een frisse body spray te gebruiken in plaats van een parfum. Nog zo’n fijn product van Rituals: Blossom Water in Cherry Blossom (EUR 16,50). Een hele frisse kersenbloesem geur die niet zo overheersend is. Lekker voor in je tas om mee te nemen als je een hele dag op pad bent. Je sprayt een paar keer, en je voelt je weer helemaal fris!

In februari kwam Clarins met een nieuwe lente collectie en die collectie bevatte twee hele mooie lipglosses. Gloss Prodige in 09 water lily (EUR 19,25) heb ik en het is mijn favoriete lipgloss van deze maand. Ik krijg er ook veel complimentjes over! Hij ruikt en smaakt naar aardbeien (niet overheersend hoor) en geeft een hele natuurlijke neutrale glans aan je lippen. Even geen felle kleur op je lippen? Dan is dit een aanrader! Hij plakt ook niet, maar is wel snel wat je lippen verdwenen.. maar ach, dan kan je weer lekker smeren. Het is een LE, maar ik heb hem laatst nog in de winkel gezien. 
De mascara van Gosh kan ik natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan! Hij ligt nu in de winkels, dus ik zou zeker even een kijkje nemen bij Kruidvat.

Nog een lipproduct deze maand. Ik ben deze maand twee keer dezelfde fout begaan.. ik ben twee keer in de felle zon gaan zitten (doordeweekse dag en Koninginnedag) en beide keren zijn mijn lippen ontzettend verbrand. En niet een beetje verbrand, nee.. de volgende dag stonden de vellen op mijn lippen en gingen ze vervellen, nou en dat doet pijn! Gelukkig sleept mijn Rosebud, Minted Rose Salve (EUR 10,95) mij overal doorheen en waren mijn lippen binnen no-time weer de oude, maar het was geen pretje. Rosebud verkoelt en verzacht de pijn, daarnaast helpt het product ook om mijn lippen te herstellen. Ik denk dat de volgende maand mijn ROC lipbalsem met SPF mijn favoriet wordt! Gewoon, omdat ik mijn lippen goed moet beschermen, want dat blijkt wel!
 
Hebben jullie nog speciale favorieten die jullie iedere dag gebruiken? Of misschien een leuke budget tip? Laat het mij en de mede-lezeressen weten in de comments! Gisteren heb ik de MAC RiRiWoo lipstick besteld, dus ben heel benieuwd of deze volgende maand tussen mijn favorieten zit!!

Deel dit artikel
Back to top