Inspiratie & Tutorials

Video - wat neem ik mee op vakantie?

Zijn jullie een beetje benieuwd welke beautyproducten ik meeneem op vakantie? Vast wel! Kijken in iemands toilettas of koffer is natuurlijk altijd even leuk. Vrijdagochtend vroeg had ik de meeste producten wel in mijn toilettas gepakt en ik heb nog even tijd gehad om een kort filmpje op te nemen. Misschien kun je niet alles zien wat ik meeneem, maar je krijgt wel een indruk....misschien neem ik toch wel iets teveel mee?

Veel? Ach...ik heb graag mijn favoriete spulletjes bij me en het past allemaal prima in mijn koffer. Vrijwel alle beautyproducten gaan mee in de koffer, in mijn handbagage doe ik niet zo heel veel dit keer. Ik ben nog verkouden, een neusspray, keelspray, zuigtabletjes en paracetamol gaan zeker mee, samen met een lipbalm en mini-handcreme. Misschien dat ik nog wel een mini Clinique Moisture surge spray meeneem of misschien haal ik nog even een travelsize MAC Fix+ op, de mijne was nl. bijna leeg. Dat is altijd een heerlijk product om te gebruiken op vakantie, te beginnen in het vliegtuig. 

Zijn jullie benieuwd naar mijn beauty aankopen en beauty ontdekkingen in Gran Canaria? Volg mij dan op Twitter en/of Instagram, daar vind je vast al wat mooie foto''s van mijn vakantiebestemming!

Deel dit artikel
Back to top