Nagel & Handen

Opi Axxium Soak Off Gel Lacquer uitdaging

Morgen ga ik een OPI Soak Off Gel laten aanbrengen op mijn nagels! Dit is de nieuwste generatie gel en wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd en is geschikt voor vinger- en teennagels. Ik kan vandaag dus wel een klein beetje hulp gebruiken want ik moet nog beslissen welke kleur lak ik ga laten aanbrengen!

De OPI Axxium Soak Off Gel Lacquer behandeling is ideaal voor dames die een hekel hebben om hun nagels te lakken, en daarnaast lijkt het mij toch wel een keertje leuk om gedurende mijn vakantie geen omkijken te hebben naar mijn nagels. Ik vind het altijd vreselijk moeilijk om te kiezen uit de kleurtjes en daarnaast scheelt het weer een riscofactor om geen nagellakflesjes in mijn koffer te stoppen.
 


Enfin, de soak off gel is absoluut iets anders dan gelnagels. Het is namelijk een behandeling met een gekleurde gel die op je nagels wordt aangebracht. Deze behandeling vindt plaats in een salon, ook ivm de UV-lamp waar gebruik van wordt gemaakt. Deze zorgt ervoor dat de gelnagellak uithard. Het unieke aan de gel is dat deze er gemakkelijk af te weken is en dat mijn nagels er ook niet van zullen beschadigen.

De nagellak blijft tot drie weken uitstekend zitten daar waar het is aangebracht en dat wil ik natuurlijk graag voor jullie testen. Na de drie weken kun je ervoor kiezen om de Soak Off Gel te laten verwijderen, maar het schijnt dat veel dames zo enorm blij zijn met deze methode dat ze maandelijks een nieuwe afspraak maken om een nieuwe laag aan te laten brengen.

Wees gerust, dat zal ik niet doen, want ik mag jullie natuurlijk na mijn vakantie nog een heleboel leuke nieuwe herfstlakjes laten zien, en daar heb ik blanco nagels voor nodig! Over vakantie gesproken: Ik zal tijdens mijn acht dagen zon, zee en strand (en zwembadwater) aan de Turkse Riviera voor jullie foto’s maken en deze na mijn terugkomst met jullie delen. Ik ben enorm benieuwd naar het resultaat.Tot slot moet ik nog ‘even’ een Soak Off Gel kleurtje uitkiezen. Hierboven zien jullie de OPI kleurenkaart. Ik vind dat de kleur niet te donker moet zijn, want: De nagellak zal niet beschadigen maar mijn nagels groeien wel en dat betekend in de praktijk dat er een nagellak loos randje zal gaan ontstaan bij mijn nagelriemen. Met een donkere kleur wordt dit randje natuurlijk geaccentueerd.

Hebben jullie wel eens nagedacht over een Opi Axxium Soak Off Gel Lacquer behandeling? Deze kun je ondergaan bij diverse gespecialiseerde (nagel) salons. Ik zal morgen behandeld worden bij Pierot in Haarlem. De kosten van een Overlay OPI Axxium Soak off gel zijn hier EUR 22,50. Nieuwsgierig? Morgen zal ik tijdens de behandeling foto’s voor jullie maken zodat ik dit weekeinde kan vertellen hoe de behandeling er precies uitziet. Je kunt trouwens ook meekijken achter de schermen via mijn Twitter account.

En dan nu de vraag van vandaag: Welke kleur moet ik kiezen?

Deel dit artikel
Back to top