Reviews

Editor's choice - perfecte basiscombinatie van NARS

In mijn vakantie hebben jullie een aantal artikelen kunnen lezen waarin ik je kennis liet maken met mijn favoriete producten, de editor's choice. Dat zijn soms producten die ik al jarenlang gebruik, maar er kunnen ook nieuwe ontdekkingen in te zien zijn. Stuk voor stuk zijn het producten die ik dagelijks of wekelijks gebruik en waarover ik eigenlijk nooit eerder iets geschreven heb. Ik ga zeker nog even door met deze artikelen, ik heb nog wel wat fijne producten om te delen, zoals mijn favoriete basisroutine van NARS.

Toen ik in februari in Londen was heb ik eindelijk eens een goede kleur NARS foundation aan laten meten door de make-up artist bij de NARS counter in Selfridges. Ik ben al best lang fan van de producten van NARS en altijd ook best een beetje teleurgesteld dat er in Nederland geen verkooppunt is. Nu houdt dat mij niet tegen, ik shop met liefde online, maar een foundationkleur uitkiezen is toch best lastig online. Dat doe ik het liefste gewoon in een winkel.

De Sheer glow foundation (EUR 40,00 30 ml)  combineert een medium dekking met een mooie, natuurlijke glans die de hele dag mooi blijft. De foundation is geschikt voor de normale tot droge huid en heeft als voordeel dat deze echt niet extra gaat glanzen in de loop van de dag. NARS brengt deze foundation uit in 20 kleuren, een lekker uitgebreide serie dus!

Mijn kleur is de Barcelona, de medium 4, die omschreven wordt als "medium with golden, peachy undertone", ter vergelijking : bij MAC kies ik meestal voor een NC 40-42 en van Bobbi Brown heb ik de Warm Natural. De foundation wordt zonder pompje geleverd, die kun je er voor 4 euro los bij bestellen of kopen. Prima hoor, je kunt het pompje natuurlijk gewoon weer hergebruiken, kun je deze mooi even goed schoonmaken als je een nieuw flesje koopt. Ik breng de NARS foundation aan met mijn vingers, op advies van de make-up artist, volgens haar is dit de meest hygienische methode en is deze opbrengmethode het beste voor een mooi resultaat.

hier draag ik de NARS Sheer glow foundation, maar eigenlijk zie je die de laatste maanden wel in alle filmpjes en foto's

Ik combineer de Sheer Glow foundation altijd met de fijne, frisse primer van NARS, de oil-free pro-prime pore refining primer (EUR 33,00), die mijn huid opfrist en voorbereidt op de foundation. Ik heb zeker het idee dat de primer er ook voor zorgt dat de huid veel minder gaat glimmen. De primer is olievrij (dat kun je ook aan de naam zien) en zorgt ervoor dat grote poriën minder zichtbaar zijn. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel verschil zie, maar ik heb ook echt geen grote poriën, dus dat zal waarschijnlijk "het probleem" zijn. 

Naast deze twee producten bestaat mijn basisroutine sinds februari ook uit de Radiant creamy concealer (in Medium 2, ginger EUR 26,00). Deze vloeibare concealer is zeer dekkend, licht de huid licht op, blijft de hele dag op zijn plaats en gaat nooit in de lijntjes zitten. Ik breng simpel 3 stipjes aan, verdeel/klop het in met mijn vingers en heb de hele dag er geen omkijken naar, echt een ideale concealer. Eerlijk gezegd heeft deze concealer mijn favoriete Bobbi Brown concealer verdrongen (maar dat komt vooral omdat de formule daarvan is gewijzigd, zo zonde!). Kortom, echt een topper en dan is het toch wel jammer dat er geen Nederlands verkooppunt is van NARS.

Online bestellen is geen enkel probleem, NARS heeft een Europese webshop die snel verzendt, geen verzendkosten rekent vanaf EUR 50,00 en je hoeft er nooit invoerrechten te betalen. Ook bij de Franse Sephora webshop kun je producten van NARS bestellen. Wil je de producten toch liever zelf uittesten? Dan moet je echt even richting Londen, Parijs of elders in de wereld...daar verkopen ze nl. wel NARS in de winkels.

Heb ik je een beetje nieuwsgierig gemaakt? Je moet echt van goede huize komen om in de editor's choice te komen, zijn jullie al nieuwsgierig welke producten er binnenkort te zien zijn in deze artikelenreeks? Ken jij NARS ook? Heb je er zelf ook producten van?

Deel dit artikel
Back to top