Inspiratie & Tutorials

Look met Yves Saint Laurent, Chanel & Tom Ford

Eindelijk heb ik weer eens een make-up look voor jullie, gewoon omdat ik daar zin in had! Vorige week heb ik een heerlijke vakantie gehad en ben ik toch wel behoorlijk bruin geworden. Gek eigenlijk, ik smeer de hele dag door met SPF30 of SPF50, blijf zoveel mogelijk met mijn gezicht uit de zon en ben toch weer een paar tintjes donkerder geworden. Dat betekent dat mijn look van vandaag lekker bronzy is en ook een beetje in vakantiesfeer door het Marrakesh sunset palette van Yves Saint Laurent te gebruiken, kijk je mee?

Deze look is toch wel een beetje mijn standaard, everyday look met mijn donker omlijnde ogen, goudkleurige/bronzen oogschaduw, bronzer en een lipstick in koraalkleur. Natuurlijk wissel ik wel af tussen producten en merken of kies ik voor een compleet andere look, maar dit is mijn look als ik het simpel en chique wil houden.

Op de foto draag ik naast de producten die je hieronder nog even ziet, de Sheer glow foundation van NARS gemeng met een klein beetje MAC Matchmaster foundation (EUR 33,50) in een donkere kleur om de juiste kleur te krijgen nu ik wat donkerder ben. De foundation heb ik licht afgepoederd en vandaag had ik geen zin om mijn wenkbrauwen te doen, ze zijn dus helemaal naturel en een beetje slordig.

Wat draag ik op de foto nog meer?

  • Chanel Les Beiges no.40 als bronzer EUR 48,00
  • Tom Ford Skin Illuminator Fire lust (niet in Nederland te koop, wel bij Harrods)
  • Tom Ford Illuminating cheek color in Bronzed Amber (idem)
  • Yves Saint Laurent Marrakesh sunset palette EUR 58,30
  • Giorgio Armani Eyes to kill mascara (binnenkort te koop bij De Bijenkorf Den Haag)
  • MAC Feline Kohl power eye pencil EUR 15,50
  • Yves Saint Laurent pur couture nr. 36 Corail Legende EUR 33,00


Ik ben vooral heel blij met mijn Tom Ford illuminator die ik gisteren bij Harrods kocht en ook de Bronzed Amber cheek color stick is geweldig! Prachtige producten om te gebruiken bij een zongebruinde huid, maar de Illuminator is ook heel mooi op een lichte huid, bij Vivianne stond deze ook heel mooi. Het is een vloeibare highlighter die niet teveel glimt, geen glitters bevat en niet vettig is....jammer hoor, dat deze niet in Nederland verkocht wordt.

Maar goed, laten we hopen dat Tom Ford ons ooit nog eens met zijn komst naar Nederland zal gaan verblijden, ik sta dan als eerste bij de winkel of heb ik concurrentie van één of meer van jullie?


Het Yves Saint Laurent Marrakesh Sunset palette is prettig in gebruik, maar de kleuren zijn niet heel erg gepigmenteerd, met uitzondering van de paarse en donkerbruine kleur. De kleuren hebben wel een superglans en bevatten geen glitters, een prima palette voor een zomerse look. Oh ja, dit keer draag ik de Feline eye kohl van MAC zowel op mijn bovenste en onderste waterlijn, voor een tikje mysterieuze Oosterse look!

Ben jij inmiddels ook overgestapt op een zomerse look? Of ben je nog steeds in de wintermood? En wat denk je....nog meer looks van mij?

Deel dit artikel
Back to top