Blogs & Editorial

Mijn dagelijkse basis skincare & make-up routine via Instagram

Vanochtend stond ik in de badkamer, met mijn iphone, een uitzonderlijke situatie omdat ik mijn telefoon ''s nachts altijd beneden laat op de oplader. Soms moet je werk weleens kunnen loslaten tenslotte! Maar dit keer was een uitzondering en toen heb ik direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kort verslagje te maken van mijn dagelijkse basis huidverzorging en make-up routine, in Instagram foto''s dus! Kijken jullie mee?

De heerlijke toner van Guerlain van hun Orchidee Imperiale (EUR 103,00) lijn, zeer zacht en voedend, prepareert de huid perfect voor de verzorging die erna aangebracht wordt. Het Mega bright serum van Origins (EUR 62,50) zorgt dat pigmentvlekjes langzaam oplossen, na een paar weken gebruik zie ik echt verschil! Fijn in gebruik ook, ik gebruik het plaatselijk, ''s ochtends en ''s avonds.

Op de producten hierboven van Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator kom ik binnenkort uitgebreid terug, maar ik kan jullie alvast verklappen dat ik bijzonder onder de indruk ben, vooral de Nutri creme is geweldig! De prijzen liggen de tussen de EUR 40,00 en EUR 90,00, vanaf deze week exclusief bij De Bijenkorf!

Ik zie, gelukkig, een lekker zonnetje buiten, dat vraagt om extra bescherming, bijvoorbeeld om pigmentvlekken tegen te gaan! Ook beschermen op lente dagen zoals vandaag! Ik heb meerdere favorieten, waaronder deze prettige dunne emulsie van Chanel, de UV essentiel (EUR 42,00) met SPF50.

Ik gebruik iedere dag een make-up basis, dat maakt zoveel verschil! Mijn favoriet is de MAC Skin (EUR 23,00), een niet al te gladde basis die de houdbaarheid van vooral foundation bijzonder goed verlengt. De MAC Vibrancy eye primer is een combinatie van huidverzorging en make-upbasis, zorgt ervoor dat concealer niet in lijntje bij het oog ophoopt, geeft een licht glansje en verzorgt de huid, een must!

Ik combineer vrijwel altijd meerdere kleuren en soorten foundation, ik heb momenteel twee favoriete mixen, waaronder deze. De Lancome Teint Miracle (EUR 40,00) geeft een mooie dekking, een natuurlijk finish en beschermt tegen de zon, de kleur is ietsje te roze/licht en daarom doe ik er een mini-druppeltje MAC Matchmaster foundation (EUR 33,50) bij. Een fijne mix!

Slechts nieuws voor Bobbi Brown, goed nieuws voor MAC....ik heb een nieuwe "holy grail" concealer, de MAC mineralize concealer (EUR 18,50) in de kleur NC30! Een fijne, dunne formule die zeer goed dekt en een mooie glow achterlaat, geen overdreven glans of glim, maar wel precies goed om de donkere kringen net een beetje licht te geven. Blijft ook de hele dag perfect op zijn plaats, zeker i.c.m. de Vibrancy eye primer, topcombinatie!

Natuurlijk is dit nog geen complete look, jullie missen vast nog wat kleur? Dat doe ik later vandaag even, ik heb nl. een look gepland met een nieuwe make-up collectie! Heb je vragen over deze producten, laat het mij dan even weten! Ik zal de prijzen zeker nog even toevoegen!

Deel dit artikel
Back to top