Nieuws

Yves Saint Laurent Midnight Garden collectie herfst 2011

Een van de mooiste make-up colecties van deze herfst/winter is toch wel de Yves Saint Laurent Midnight Garden collectie. Sinds vorig jaar is Lloyd Simmonds de International Makeup Artist van het merk en zijn goede invloed is zeker zichtbaar, wat een prachtige kleuren.Lloyd heeft zich laten inspireren door de kleuren van een tropische tuin in een serre in het maanlicht. Veel groen, blauw, oranje en roze met een prachtige glans, om verliefd op te worden!Er zijn een aantal nieuwe producten, een deel daarvan zal tijdelijk verkrijgbaar zijn maar de mooie blushes en het meer dan prachtige oogschaduwpalette blijven gelukkig in de vaste collectie. Kijken julie even mee naar alle producten van deze collectie, de collectie zal vanaf augustus 2011 in de winkels te vinden zijn:

Blush radiance in 6 kleuren EUR 38,26Ombres 5 lumières in Midnight garden EUR 53,00


Ombre solo no.18 & no. 19 EUR 27,89La Laque in no.43 Wintergreen en no. 44 Moonlight blue EUR 23,50 (limited edition)Mascara volume effet faux cils no. 20 Midnight blue EUR 30,00 (limited edition)Rouge Volupté perle in 6 nieuwe kleuren no. 107 Impetuous beige, no.108 Celestial mauve, no. 109 Brazen plum, no. 110 Incandescent orange, no. 111 Mysterious red en no.112 Spellbinding Violet EUR 30,50

Fantastisch toch? De mooie, blauw/groene tinten spreken behoorlijk aan en staan het model echt geweldig! Maar is het voor de Nederlandse beautyliefhebbers ook een look die jullie zouden dragen? 

De nagellakjes van deze collectie staan in elk geval op de wishlist, samen met het prachtige Midnight Garden palette, dat is een echte musthave! En de Mysterieus red en Incandescent orange lipsticks zien er ook prachtig uit. De Rouge Volupté perle lipsticks zijn erg fijn, ze geven een mooie kleur af met een extra mooie glans door de zgn. "mirror" forumula. 

De Yves Saint Laurent Midnight Garden collectie zal vanaf augustus 2011 te koop zijn bij de Yves Saint Laurent verkooppunten zoals o.a. de Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top