Reviews

Catrice Limited edition - Hip Trip review en swatches

Het festivalseizoen staat op het punt om te beginnen! Heb jij al een kaartje voor jouw favoriete festival kunnen bemachtigen? Heerlijk in de zon genieten van jouw favoriete band en samen met een drankje, dat is natuurlijk het ultieme zomergevoel. Catrice heeft nu een hele vrolijke limited edition genaamd ''Hip Trip'' met producten die ideaal zijn voor een vrolijke festival look! Ga je voor een mooi kleurtje op jouw nagels of toch voor een frisse blos? Benieuwd naar de swatches, kijk dan snel mee naar de review van de Hip Trip collectie van Catrice.

Catrice Hip Trip collectie, vanaf nu in de winkels, in dit artikel lees je er nog even alles over en kun je ook een tof promofilmpje zien.Eyeshadow Palette 01 Haunting Melody EUR 4,99 - de oogschaduws hebben een zachte textuur maar zijn niet poederachtige of creamy, het zit er een beetje tussenin. Alleen bij de twee donkerste kleuren komt deze textuur goed tot zijn recht. De oogschaduwkleuren zijn mat en er zitten geen glitters in, verder zijn de kleuren niet heel erg opvallend iets wat ik bij een ''festival-look'' wel zou verwachten.

Sheer Lip Colour EUR 3,99 - 01 The Salmon Dance, 02 Wheels on Fire, 03 Nude & Rude.
De kleuren zijn heel subtiel en nauwelijks zichtbaar, toch geven ze een subtiel glansje.

Hydrating Bronzing Powder EUR 4,59 - Deze bronzer is een tikkeltje droog van textuur maar ruikt wel heel lekker naar kokos. De bronzer is best groot en je kunt er dus lang mee doen, de bronzer bevat geen glitters en is beige/bruin van kleur. Je krijgt dus geen oranje gezicht van deze bronzer en daarom wel de moeite waard. De textuur is in het begin wat stroef, maar na een paar keer gebruik komt de poeder beter los. Toch vind ik het niet echt een topper.


Satin Blush 01 Light My Fire EUR 3,99 - Deze flamingoroze blush zit in een handige knijpverpakking en heeft een hele zachte satijnachtige textuur. Je hebt maar heel weinig van dit product nodig want zoals je ziet is de kleur best intens als het product net uit de tube komt. Je kunt de kleur toch nog wel subtiel op de wangen aanbrengen door niet teveel product te gebruiken en al deppend het product te verspreiden over de wangen. Veeg daarna wel jouw vingers af....

Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99 01 Blue Highway, 02 Green days, 03 The Salmon Dance, 04 Wheels on Fire en 05 Nude & Rude.

01 Blue highway

02 Green days & 03 The salmon dance

04 Wheel on fire & 05 Rude & nude

Passport Cover EUR 4,99 - Onmisbaar in jouw tas en heel erg opvallend. Deze neon-roze paspoortcover is een must-have voor dit zomer seizoen, dit is met recht de blikvanger van de collectie en echt heel leuk!

Heel enthousiast over deze collectie ben ik niet. De satin blush heeft wel een mooie kleur en is op zich prima te gebruiken, handig is natuurlijk wel dat je geen kwast nodig hebt (toch wel handig op een festival!). De bronzer en oogschaduwpalette vallen vooral tegen qua textuur, dat kan Catrice echt veel beter!  De nagellakjes zijn dan niet echt spannend of vernieuwend qua kleur, maar zijn wel heel draagbaar en brengen gemakkelijk aan. Ik mis echter wel het "edgy" gevoel, met wat glitters of juist een matter effect hadden de lakjes vast veel leuker uitgevallen.
Gelukkig heeft Catrice elke maand weer een nieuwe limited edition dus echt lang hoeven we niet te treuren. De Catrice collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van deze collectie? En ga je ook naar de winkel rennen voor de nagellakjes? Of komt er iets anders op jouw lijstje?

Deel dit artikel
Back to top