Nagel & Handen

Ciaté nagellak, nu exclusief te koop bij De Bijenkorf

Sinds de winkels van Sephora in Nederland gesloten zijn moeten we jammer genoeg ook een aantal leuke beautymerken missen. Gelukkig zijn er inmiddels andere winkels die een aantal merken hebben overgenomen. OPI nagellakjes vind je momenteel al bij Parfumerie Douglas en nu heeft De Bijenkorf het leuke Britse nagellakmerk Ciaté in hun assortiment. Ken je Ciaté al? Ik heb vandaag een paar nagellakjes voor jullie, kijk je even mee?

De lakjes van Ciaté zijn verpakt in vrij platte, hoge flesjes met een schattig strikje en een inhoud van 13,5 ml. De dop is lang en slank, waardoor deze tijdens het nagels lakken lekker in de hand ligt. Het kwastje van de lakjes is niet enorm breed of smal, maar er net tussenin, het lakt wel erg fijn en precies. De nagellak van Ciaté is goed gepigmenteerd, de formule dekt normaal in twee laagjes, maar de donkere kleuren lukt het meestal al in één laagje. Kijk vooral even mee naar swatches van vijf verschillende kleuren.Ciaté Starlet EUR 9,95 - een bijzondere kleur die in het echt verandert van kleur met de lichtinval, op de foto lijkt deze vooral paars, maar ik heb ook een groene en blauwe shimmer gezien, erg mooi en vooral prachtig voor deze herfst!

Ciaté Island Hopping EUR 9,95 - heerlijk vurig rood met gouden shimmers, een perfect lakje voor een zomerse outfit als je echt wilt vlammen. De lak dekt in twee laagjes en laat zich vrij eenvoudig verwijderen, de shimmers zijn zo fijn, ze blijven niet extreem vastzitten op de nagels

Ciaté Couture EUR 9,95 - hou je het liever wat rustiger? Dan heeft Ciaté ook wat creme lakjes met rustige kleuren, zoals deze roze/beige Couture die dekt in twee dunne laagjes

Ciaté Pepperminty EUR 9,95 - mintkleurtjes blijven altijd leuk om te dragen in de zomer, as we speak draag ik Pepperminty op mijn tenen en dat ziet er in combinatie met mijn bruine voeten echt leuk uit. Pepperminty is een tikje droger van structuur en daardoor iets lastiger om te lakken dan de andere vier lakjes, toch is het resultaat na twee laagjes best goed en de kleur is gewoon geweldig!

Ciaté The Glossip EUR 9,95 - deze koraal/rode kleur is redelijk transparant, het geeft een beetje een sorbet of waterachtig effect, maar de kleur is wel dekkend in twee laagjes, met een mooie glans, zonder shimmers en vooral lekker zomers!

Naast losse nagellakjes in verschillende kleuren en varianten, heeft Ciaté ook heel vaak aparte setjes zoals de bekende Caviar Manicure met de gekleurde bolletjes (ofwel de discodip nagels) of de minder bekende, maar te grappige Chalkboard Manicure waarmee je "schoolbord" nagels kunt maken. Ik ken de prijzen van deze setjes nog niet en ik weet ook niet zeker of ze overal bij De Bijenkorf te koop zullen zijn. In de online shop van De Bijenkorf zie ik de setjes nog niet staan, misschien binnenkort wel? Ik hou het in de gaten en laat jullie zeker binnenkort nog swatches of een tutorial zien van de onderstaande sets.

Ciaté wordt exclusief verkocht bij de verschillende filialen van De Bijenkorf met een "nail bar" en ook in de online shop. Bij de Nail Bar kun je jouw nagels met verschillende lakjes laten lakken, maar je kunt ze er natuurlijk ook gewoon kopen, in de Bijenkorf Eindhoven en Den Haag vind je de Nail Bars al, de andere filialen zullen zeker volgen.

Ken jij Ciaté al? Vind je het fijne en mooie lakjes? Deel jouw ervaringen zeker even met de andere lezers!

Deel dit artikel
Back to top