Nagel & Handen

Ciaté summer polishes Big yellow taxi & the glossip

Kleur op de nagels, het kan niet anders of ook jij bent op de hoogte van deze trend! Het Engelse merk Ciaté doet natuurlijk ook graag mee met deze trend, al zijn ze er wel een tikje laat mee. Maar kijk vooral toch even verder naar hun variatie op colour blocking!Met de knalgele Big Yellow Taxi en de koraalrode/roze The Glossip is Ciaté geen uitzondering in deze kleurrijke trend. Geel & koraal op handen en voeten, dat is toch ongeveer wel een must tijdens deze zomer!Nu ben ik best een fan van Ciaté te noemen, maar ik vind het wel een beetje spijtig dat ze nu pas met deze kleurtjes komen, tenslotte hebben we de nieuwste kleuren toch eigenlijk al in huis? Maar laten we de nagellakjes eerst eens wat beter bekijken.Big Yellow Taxi is behoorlijk fel geel, het is een creme lakje met een semi-hoogglans finish. In tegenstelling tot andere Ciaté lakjes vond ik Big Yellow Taxi niet echt fijn lakken, de lak bracht heel streperig aan en dat was ook lastig te corrigeren. Op de foto draag ik drie laagjes (zonder topcoat) en nog is het resultaat niet perfect, jammer!The Glossip (heerlijke naam trouwens!) is een semi-transparante koraalrood-roze lakje en heeft dus een jelly finish. De glans en kleur zijn mooi, maar persoonlijk ben ik geen grote fan van jelly lakjes. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk, want ik weet dat er echt wel fans voor zijn te vinden. The Glossip lakte prima, maar dekte (dus) niet zo goed, op de foto draag ik ook drie laagjes zonder topcoat.

De houdbaarheid van de Ciaté nagellakjes is echt uitstekend, gecombineerd met de Speed coat kun je rustig 4 tot 5 dagen plezier hebben van jouw manicure!
De Ciaté zomer collectie bestaat naast deze twee lakjes ook uit de chique oestergrijze Sharp Tailoring en de nude-beige Cookies & Cream, dit als tegenhanger voor de colour blocking trend.

Natuurlijk zijn dit niet de enige mooie kleurtjes die Ciaté heeft, in de Ciaté webshop kun je alle kleurtjes goed bekijken. De lakjes van Ciaté kosten EUR 11,99 per stuk en zijn naast de Ciaté webshop ook te koop bij www.nailpolishfashion.nl 

Deel dit artikel
Back to top