Nieuws

Sephora nieuwtjes - Sleek, Urban Decay, Nails Inc.& Ciaté

Gisteren was ik bij een druk en gezellig event van Sephora. In restaurant Lion Noir in Amsterdam werden de nieuwigheden aan de pers gepresenteerd. Er was nogal wat nieuws, vandaar dat ik even een klein verslagje heb gemaakt. Een tipje van de sluier? Sleek, Urban Decay, Benefit en Ciaté hebben hele leuke nieuwe producten voor ons in petto! Kijk je mee?

De meeste producten die we te zien kregen staan gepland om eind oktober in de 13 winkels van Sephora te verschijnen, maar we hebben ook de alllernieuwste producten gezien die pas in 2013 te koop zullen zijn. Er is geen exacte datum genoemnd waarop de producten te koop zullen zijn, het is vooral zaak Sephora even goed in de gaten te houden of eventueel even te bellen met een filiaal bij jou in de buurt als je een bepaald product graag wilt hebben. Oh ja, de foto''s zijn soms niet perfect, maar het was net even te donker in het restaurant om goede foto''s te maken, maar goed...het gaat om het idee!

Urban Decay


Urban Decay had fijn nieuws, het Vice palette komt ook naar Nederland! Het was gisteren nog niet binnen, maar in de loop van de maand zal het verschijnen bij de zes filialen van Sephora waar Urban Decay verkocht wordt (Den Haag, Rotterdam, Amstelveen, Uitrecht, Maastricht en Groningen). Het gaat EUR 45,00 kosten en bevat 20 nieuwe, exclusieve oogschaduws en een dubbele oogschaduwkwast.
Op de foto zie je de leuke Northern Lights Nail kit (EUR 24,00) en het Dangerous palette (EUR 41,90), naast dit palette komen er ook nog nieuwe versies van de Feminine en Fun palette uit. 

Nails Inc.Nails Inc. is een leuk Brits merk nagellak, ze breiden hun assortiment behoorlijk uit bij Sephora en dat is alleen maar fijn! Schattig is de Paparazzi gift box met daarin 15 mini-nagellakjes voor EUR 45,00. Je ziet op de bovenste foto ook de herfstcollectie met daarin Sloan Gardens, Chester Street, Bruton News, Richmond Terrace. Jermyn Street en Chelsea Bridge Road. Er is ook een mini-setje te koop voor EUR 25,00. De Bling in on rocks zijn nagellakglitters die je kunt aanbrengen over een basecoat, ik heb nog geen idee wanneer die in de winkels komen.

bareMinerals


bareMinerals kennen jullie misschien wel van de minerale, losse foundations? Inmiddels is het merk behoorlijk uitgebreid en hebben ze ook een mooie selectie oogschaduws (mooi, goed gepigmenteerd en zacht) en brengen ze rond de feestdagen leuke setjes uit. Een oogschaduwpalette van 4 kleuren kost EUR 41,90, de setjes liggen rond dezelfde prijs, afhankelijk van de inhoud uiteraard. 

CiatéCiaté bracht eindelijk de Caviar Manicure (EUR 23,95) mee, samen met de Velvet Manicure (die pas eind 2012 uitkomt, misschien zelfs pas in 2013) en de nieuwe Sequin manicure. De Velvet Manicure heb ik zelf al gekocht in NY, maar nog niet gebruikt, dat ga ik binnenkort eens doen want het ziet er superleuk uit. De Sequin Manicure is ongeveer hetzelfde principe, je brengt een laagje basecoat aan, dipt de nagels in de glitters en sealt ze met dezelfde base/topcoat. Glitternagellak...maar dan anders! Volgens de dame van Ciaté zou je deze veel makkelijker moeten kunnen verwijderen dan normale glitternagellak, dat zou wel erg handig zijn. 

Sleek

Het nieuws van de dag was toch wel de komst van het Engelse merk Sleek naar de Nederlandse Sephora filialen! Nu niet direct juichen, want het gaat maar om 2 oogschaduwpalette''s (au naturel en ultra mattes vs darks) die tijdelijk zullen worden verkocht rond de feestdagen. De palettes bevatten 12 oogschaduws in prima kwaliteit, goed gepigmenteerd en makkelijk op te brengen en te blenden, ze gaan EUR 10,00 per stuk kosten. Eind oktober liggen ze (tijdelijk) bij alle Sephora''s, zolang de voorraad strekt natuurlijk, ik denk dat ze behoorlijk snel uitverkocht zullen zijn.
Of Sleek na deze introductie ook echt naar Sephora komt, is nog lang niet zeker, ze proberen het wel, maar eerder dan voorjaar 2013 zou het zeker niet zijn.

Er is nog meer nieuws, maar dat zien jullie de komende tijd zeker nog wel even bij ons langskomen, merken als Benefit, Make Up For Ever, Sampar, Front Cover en Too Faced hebben ook nog veel leuks in petto! Weten jullie dat er inmiddels 13 filialen van Sephora in Nederland zijn? De adressen vind je via hun website www.sephora.nl, online bestellen kan daar (nog) niet. Dan kan wel bij de Franse webshop (www.sephora.fr) zij verzenden ook naar Nederland!
Deel dit artikel
Back to top