Nieuws

Guerlain Voilette de Madame herfst make-up collectie 2013

Ik ben altijd gebiologeerd als ik een afbeelding zie van een vrouw met een voile over haar gezicht, het geeft iemand direct een mysterieuze, verleidelijke uitstraling die toch chique is. Guerlain blaast de genopte voile deze herfst nieuw leven in met de Voilette de Madame herfst make-up collectie. Natalia Vodanova is opnieuw het gezicht van de collectie, al verschuilt ze zich dit keer wel achter haar voile....





De blikvanger van de Voilette de Madame collectie is de mooie blush met 4 kleuren die de spannende naam Madame Rougit heeft gekregen. De blush ruikt zalig naar viooltjes en heeft een perfecte perzik roze teint, maar er is nog meer moois! Wat dacht je van de handige oogschaduwduo's en de speciale edities van Rouge G de Guerlain? De lipsticks zijn van zichzelf al bijzonder mooi, maar nu lijken ze te zijn ingepakt in een fijne voile, die moeten we toch gewoon hebben?

4-Colours blush Madame Rougit EUR 55,55 (limited edition)

Ecrin 2 couleurs EUR 40,40 in 8 combinaties 01 Two rock, 02 Two stylish, 03 Two extravagant, 04 Two Gossip, 05 Two candy, 06 Two parisian, 07 Two lovely en 08 Two spicy
Le stylo yeux EUR 24,25 in de kleuren 01 Black Jack, 02 Jackie Brown, 03 Deep purple, 04 Katy Navy en 05 Amber Silver

Amber Silver
Gloss d'enfer EUR 28,30 (limited edition)
860 Madame Batifole, 863 Madame Fascine en 861 Madame Flirte
Rouge G de Guerlain EUR 41,90 (limited edition)
860 Madame Batifole, 861 Madame Flirte en 862 Madame Rêve
La Laque couture EUR 23,25 (limited edition)
860 Madame Batifole

Is dat niet heel mooi? Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op de Rouge G Madame Flirte, als je die uit jouw tasje haalt dan is dat een echte blikvanger! De blush heb ik inmiddels al binnen en eerlijk is eerlijk, dat is de musthave van de collectie! 
De Guerlain Voilette de Madame collectie zal vanaf 1 september 2013 te koop zijn bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL. Zoals je in het artikel kunt zien zijn enkele van de producten slechts beperkt te verkrijgen, hou daar rekening mee.

Laat jij je dit keer misschien ook verleiden tot het kopen van één van deze prachtige Guerlain items?

Deel dit artikel
Back to top