Nieuws

MAC Masterclass brush collection - NL release 18 januari 2014

In april dit jaar had ik Elke van MAC Cosmetics op bezoek, iets wat ik altijd erg fijn vind omdat ik dan kan snuffelen in haar spulletjes. Spulletjes? Dat klinkt oneerbiedig, want ze heeft natuurlijk geweldige mooie producten haar kit, waaronder 3 bijzondere borstels die ik ook al backstage had gespot tijdens Fashion week. Het bleken de nieuwe Masterclass brushes te zijn, die Elke o.a. gebruikte om mijn foundation mooi af te werken. In januari liggen ze in de winkel, kijk je even mee naar de informatie?

MAC introduceert een ultra-moderne range van unieke brushes met een hoog prestatie niveau die het aanbrengen van make-up in een nieuw daglicht plaatsen. De brushes zijn ergonomisch ontworpen voor een gelijkmatige en moeiteloze applicatie. De weelderige, zijdezachte synthetische vezels zorgen ervoor dat het product naadloos wordt opgenomen en aangebracht. Verkrijgbaar in drie maten zijn Linear 1, Oval 3 en Oval 6 voorzien van een speciaal handvat ontworpen voor absolute controle en een gekanteld uiteinde houdt handen en vingers uit de weg voor ultieme precisie.Linear 1 EUR 27,00

Oval 3 EUR 35,00


Oval 6 EUR 44,00

Op het eerste gezicht lijken deze Masterclass brushes op bijzondere tandenborstels, mede door het handvat en de vorm, maar uiteraard voelen ze compleet anders aan. De zachte, maar toch stevige "haren" zitten zeer dicht opeen gepakt, van een afstandje lijkt het alsof het een borsteltje is van stevig materiaal. Maar het zijn wel degelijk "haren" van synthetisch materiaal, ze zien er echt bijzonder uit. Qua gebruik kan ik er nog niet zo heel veel over vertellen, maar ze voelen heel zacht aan en het resultaat zag er goed uit. Zodra ze binnen zijn ga ik ze uitgebreid testen natuurlijk, hopelijk lukt dat nog voordat ze in de winkels komen, maar ze blijven volgens mij gewoon deel uitmaken van het vaste assortiment.

Elke gebruikte de Oval 6 om mijn gezicht te shapen met een iets donkere bronzer

De MAC Masterclass brush collection zal vanaf 18 januari 2014 te koop zijn in de MAC pro store (Heiligeweg in Amsterdam) en online via www.maccosmetics.nl, zoals ik al vertelde blijven ze in het vaste assortiment.

Hoe vind jij deze bijzondere kwasten eruit zien? Ben je er nieuwsgierig naar?

Deel dit artikel
Back to top