Nieuws

Beautyscene & Rimmel London party look workshop - ga jij mee?

December staat voor de deur en dat betekent dat jullie vast al aan het bedenken zijn wat je gaat dragen tijdens de feestdagen. Misschien het mooie broekpak of het kanten jurkje? Of toch de leren broek met stoere gympen? Wat het ook wordt, een feestelijke look maak je af met een mooie make-up. Rimmel London gaat deze kerst "out of this world" met een sci-fi look die Kate Moss prachtig staat. Wil jij ook wel zo'n look? Dat moet je mee naar de workshop die we gaan houden, lees snel verder!

De kerstlook van Rimmel London is behoorlijk spannend, vooral door de prachtige, nieuwe en donkere kleuren van de Apocalips liplaquers. Maar voor oogmake-up heeft Rimmel London ook nieuwe producten, de oogschaduwpalettes Glam'eyes HD komen er in 4 combinaties, varierend van bruin/naturel tot paars en zwart. Om de ogen nog meer te accentueren is een goed eyepencil echt nodig, een waterproof versie is heel fijn...dan weet je zeker dat deze goed blijft zitten.

Dat klinkt goed toch? Maar wat als je deze look best graag wilt dragen, maar je niet weet hoe je dat moet aanbrengen? Dan heb ik een heel goed plan, geef je op voor de workshop die ik samen met Rimmel London ga geven op 10 december. Samen met Rimmel London's visagiste Angelique Doppenberg gaan we jullie precies leren hoe jij de mooie kerstlook van Rimmel bij jezelf kan aanbrengen. Maar dat is natuurlijk niet alles....

Natuurlijk kan Angelique de deelnemers ook helpen met andere vragen en/of problemen. Wil je nu weleens weten hoe je een eyeliner aanbrengt of wil je weten welke kleur lipstick mooi staat bij je? Of misschien wil je meer weten over waar je highlighter aanbrengt of zoek je nog een perfecte foundation? Tijdens de Beautyscene & Rimmel London workshop kun je dit allemaal vragen en kun je natuurlijk ook lekker aan de slag met de fijne producten en last but not least....zonder goodiebag en lunch ga je de deur niet uit bij Rimmel London, ze kunnen heerlijk verwennen!

Beautyscene & Rimmel London workshop

De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2013 in het hoofdkantoor van Rimmel London in Haarlem (vlakbij Ikea, goed te bereiken met OV en parkeren is gratis). De workshop start ongeveer rond 10.00-10.30 uur en zal tot 12.00-12.30 uur duren, daarna zullen we nog gezellig lunchen en nakletsen. UIteraard wordt er gezorgd voor fijne hapjes en drankjes tijdens de workshop en alle producten liggen voor ons klaar, dat wordt heerlijk spelen met Rimmel London make-up! Natuurlijk ben ik er zelf ook bij om jullie te ontmoeten en eventueel mijn tips te geven, maar ik doe zeker ook verslag en zal foto's maken voor een artikel op Beautyscene. Aan het einde van de workshop zul je een goedgevulde goodiebag van Rimmel London mee naar huis nemen zodat je thuis de look opnieuw kunt maken, jij zit er dan prachtig bij deze kerst!

Hoe kun je een plaatsje winnen?

We hebben plaats voor ongeveer 10 personen, de plaatsen zijn dus heel beperkt en je kunt toegang alleen maar winnen, er zijn geen kaarten te koop, een unieke gelegenheid dus!
Wil jij mee, geef je dan op door mij een mail te sturen met jouw motivatie en informatie (naam, adres, telefoonnummer en leeftijd, misschien wel een foto) naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Rimmel London. Je mag je ook met een vriendin of familielid opgeven, zorg dan dat je de informatie van jullie beide mailt en motiveer waarom jij juist samen wilt komen. Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens maar ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je uiteraard wel toestemming hebben om te komen.

Ik heb er nu al zin in, geven jullie je op? Het wordt zeker een heel gezellig ochtend, de mensen van Rimmel London zijn altijd zo lief!

Deel dit artikel
Back to top