Nieuws

Chanel Les Beiges healthy glow multi-colour & all-in-one fluid

Vorig jaar introduceerde Chanel Les Beiges, een gezichtspoeder die je binnen no time een prachtige, gezonde kleur gaf. Of zoals de Fransen zo mooi kunnen zeggen een "bonne minne", een huid die straalt en een natuurlijk kleur en glans heeft. Ik ben gek op mijn Les Beiges in kleur 40, het is echt een onmisbaar poeder voor mij dat ik vooral gebruik om mijn gezicht wat meer vorm te geven. Chanel breidt het Les Beiges assortiment nu uit met twee gekleurde poeders en een geweldige fluide die de teint corrigeert en onregelmatigheden wegfiltert. Ik ben echt erg enthousiast, kijk je even mee?

de prachtige Gisele Bundchen is opnieuw het gezicht van Chanel Les Beiges, willen we niet allemaal zo'n mooie, natuurlijke teint als zij?

Coco Chanel doorbrak taboes, haar zongebruinde teint was behoorlijk ongewoon in een tijd waar een blanke huid een teken van rijkdom was, de dames van de hogere klasses vermijden de zon om niet teveel op de arbeiders te lijken die wel zongebruind waren. Coco Chanel had maling aan die regels, ze doorbrak de regels van die tijd!

Dit poeder kennen jullie ongetwijfeld, Les Beiges healthy glow sheer powder is een zeer fijn poeder dat op de huid versmelt met de huid, er zijn nu volgens mij 5 kleuren te koop.

De nieuwe poeders bestaan uit 3 tinten, de donkere tint kun je gebruiken om het gezicht vorm te geven, de lichste kleur is een highlighter en de middelste kleur kun je eventueel gebruiken op de wangen of juist mengen voor een perfecte teint.
Nieuw is ook het schattige, kabuki kwastje dat je makkelijk mee kunt nemen omdat de haren netjes verborgen worden in de huls, erg praktisch om mee te nemen natuurlijk. De witte haren zijn extreem zacht en brengen de Les Beiges poeders subtiel aan.

Les Beiges Healthy glow multi-colour no 01 EUR 52,00 (limited edition)

Les Beiges Healthy glow multi-colour no 02 EUR 52,00 (limited edition)
Les Beiges Healthy glow sheer powder no 10 EUR 48,50 (dit is een nieuwe kleur, de andere kleuren blijven uiteraard ook beschikbaar)

Les Beiges All-in-one healthy glow fluid no 20, 30 & 50 EUR 40,00 - een geweldig nieuw product, het is combinatie tussen een poeder en een soft focus-gel die oneffenheden weg lijkt te vagen. De fluid is ook verzorgende door hyaluronzuur en natuurlijk extracten van katoen en witte roos, fijn dat er ook een zonnebescherming in zit. De geur van de fluid is zalig, een fruitig, zomers parfum van witte perzik, watermeloen, jasmijn en witte muskus.

Les Beiges Retractable kabuki brush EUR 42,50

Natuurlijk ga ik jullie nog meer vertellen over de nieuwe Les beiges producten, maar ik ben alvast enthousiast, zeker over de Les Beiges fluid, een perfect product om te gebruiken in de zomer als je gaat voor een laidback look & stijl, maar toch iets op jouw huid wilt dragen. Natuurlijk is de combinatie van de verschillende Les Beiges producten helemaal een aanrader, dan krijg je zeker de Gisele-look! Nu nog Les beiges op lippen en nagels!
De nieuwe Chanel Les Beiges producten zullen vanaf 2 mei 2014 te koop zijn bij alle Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas, de poeders in drie kleuren zijn limited editions!

Ben jij ook fan van Les Beiges? Ga jij voor één van de nieuwe producten?
Deel dit artikel
Back to top