Nieuws

Dior Addict It-Lash - roze mascara en paarse eyeliner, dat kan gewoon!

De make-up trend van deze zomer is toch wel de fel gekleurde eyeliner, gecombineerd met een mascara in dezelfde tint. Dior brengt nu in hun Dior Addict IT-Lash collectie 4 heerlijk, felle eyeliners en bijbehorende mascara's uit die je prima met elkaar kunt combineren. Maar hoe doe je dat nu precies? En als je niet zo van felle kleuren houdt, kun je dan toch nog iets oppikken van deze trend? Kijk eerst maar even mee naar de nieuwe producten.....


Dior Addict IT-Lash mascara EUR 33,00 - een nieuw borsteltje van zacht elastomeer, een exclusieve textuur op gelbasis die de kleur direct afgeeft, verwijderen is ook makkelijk met warm water.

162 IT-Purple, 272 IT-Blue, 872 IT-Pink en 092 IT-Black

Dior Addict IT-Line Eyeliner EUR 35,50 - een exclusieve geltextuur die een pure kleur met een intense glans geeft, sneldrogend en de eyeliner plakt niet, daardoor kun je prima twee kleuren over elkaar aanbrengen.
169 IT-Purple, 279 IT-Blue, 879 IT-Pink en 099 IT-Black
Diorshow Mono EUR 32,50 - de bekende oogschaduw in extra felle kleuren, je kunt deze zowel droog gebruiken voor een subtiel effect als met een vochtig kwastje voor een sprekender resultaat.

087 IT-Black & 167 IT-Purple

547 IT-Yellow & 767 IT-Pink

Dior liet tijdens hun show van herfst/winter 2012 zien hoe je de eyeliner en mascara kunt gebruiken, zoals je ziet hebben ze een vrij lichte, grijze tint oogschaduw als basis gebruikt, maar dat zou ik in de zomer toch achterwege laten, het oogt wel erg koel. Kies bijvoorbeeld voor een lichte, beige oogschaduw met een mooie glans en zet een subtiel lijntje dichtbij de wimperrandn.
Je kunt het ook wat pittiger maken, meer Pop Art, door eerst een wat dikkere roze lijn aan te brengen meten daarna nog een subtiel zwart lijntje bij de wimperrand, combineerd dan met de zwarte mascara.


Ik ga deze roze eyeliner en mascara natuurlijk testen, ik ben wel benieuwd of ik er een mooie, draagbare look mee kan maken. Tenslotte loop ik niet dagelijks op de catwalk!

De Dior Addict IT-lash collectie zal vanaf 18 juni 2014 te koop zijn bij de bekende Dior verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas (deze datum is een indicatie, afhankelijk van de verkooppunten en kan altijd wijzigen zonder bericht). Bijna alle producten zijn limited edition, de IT-lash mascara en eyeliner in zwart blijven bestaan net zoals de IT-pink oogschaduw.

Durf jij het aan om een roze mascara te combineren met een roze eyeliner? Of ga je toch een andere combinatie maken? 

Deel dit artikel
Back to top