Fashion

Exclusieve shoppingnight bij every.day.counts met 40 % korting!

Kennen jullie het nieuwe kledingmerk every.day.counts al? Vorige maand opende de nieuwe winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam en de collega's van Fashionscene organiseren er een geweldig leuk event! Morgen, 2 december 2014, houden zij, exclusief voor hun lezeressen een shopping night waar je met maar liefs 40 % korting kan shoppen bij every.day.counts. Ik heb al even een kijkje genomen in hun webshop, ze hebben prachtige, basic kleding van mooie kwaliteit, zeker de moeite waard om even langs te gaan. Lees verder voor meer informatie....

Om de decembermaand in te luiden zal every.day.counts alvast in kerst-sfeer worden aangekleed en natuurlijk kan een glaasje Glühwijn daarbij niet ontbreken. Bovendien ontvang je bij jouw aankoop een cadeautje... DJ Spacegirls draait een lekker deuntje én je krijgt een kortings voucher om één van je vriendinnen mee te verblijden. Wij zullen zeker aanwezig zijn. Ben jij er ook bij?

De details op een rij:

- Datum: dinsdag 2 december

- Time: 18.00 – 21.00

- Location: every.day.counts, Kalverstraat 177, Amsterdam

- Discount: 40% op de gehele collectie (inclusief de nieuwe collectie)

U are invited!

Wil jij er ook bij zijn? Dat kan, want bij deze ben jij uitgenodigd! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en dat doe je door jouw naam door te geven via info@fashionscene.nl. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn, ik ben morgen een dagje in Keulen, maar anders was ik zeker even langs gegaan, ik zie al zulke fijne items in de collectie!

Longline cardigan EUR 69,99

Leather blousson jacket EUR 299,99

Melton Blazer Coat EUR 149,99

 

Heb jij zin in een avondje winkelen bij every.day.counts met 40 % korting? Stuur dan even een mailtje naar de collega's van Fashionscene, gezellig! Heb je geen tijd morgen, bekijk dan even hun webshop!

Deel dit artikel
Back to top