Nieuws

Tom Ford Beauty Soleil zomer 2015 make-up collectie

Vorig jaar bracht Tom Ford voor het eerst een prachtige zomer make-up collectie uit (review), misschien weet je nog wel dat ik een review maakte van de prachtige, witte face and cheek compact? Dat is zeker een van de mooiste make-up items in mijn stash en dit jaar komt er weer veel moois aan! Extra leuk is dat er nu ook kleine varianten komen van de prachtige bronzers, net even iets makkelijk om mee te nemen en de Lip color sheer lipsticks komen terug, hoera voor Sweet Spot! Kijk je even mee naar de informatie over de Tom Ford Soleil collectie?

Tom Ford heeft opnieuw prachtige foto's gemaakt van zijn Nederlandse muze, Daphne Groeneveld, wat een lippen heeft het meisje toch ook! De foto's zijn "steaming hot" en eerlijk gezegd is deze Soleil collectie dat zeker ook!

Eye and cheek compact Pink Glow $ 95,00

Cream cheek colour Pink Sand $ 65,00

Cream and powder eye color Black oyster & Golden peach $ 60,00 per stuk

Cream and powder eye color Midnight seas & Naked bronze $ 60,00 per stuk

Large bronzing powder Gold dust $ 95,00

Large bronzing powder Terra $ 95,00

 

Small bronzing powders Gold dust & Terra $ 65,00 per stuk

 

 

 

Lip color sheer Paradiso & Rose Soleil $ 50,00 per stuk

Lip color sheer Skinny Dip & Sweet spot $ 50,00

Shimmering body oil $ 95,00

 

De informatie en foto's komen direct van de website van Tom Ford, het is altijd lastig om meer te weten te komen over de producten omdat er in Nederland geen verkooppunt is van Tom Ford Beauty (alleen de lipsticks en nagellakjes worden bij De Bijenkorf in Amsterdam verkocht). Voorlopig kunnen we dus alleen plaatjes kijken en natuurlijk een pre-order plaatsen, als je een verzendadres in de USA hebt! Ik verwacht wel degelijk dat de collectie verkocht zal worden bij Selfridges en Harrods, maar daar heb ik ze nog niet gespot, hopelijk komen ze snel en anders moet ik mijn familie in de USA maar inschakelen, die willen het vast voor mij doorsturen.

 

Ik ben zeker van plan om de Face and cheek compact te kopen, misschien ook wel de creme blush en zeker ook een cream & powder duo voor de ogen, de cream colours van Tom Ford zijn altijd te gek en een combinatie met glanzend poeder klinkt wel heel interessant. Wat vind jij van deze collectie? Ik ben fan!

Deel dit artikel
Back to top