Nieuws

Les Beiges de Chanel 2015

Les Beiges de Chanel zijn inmiddels een vaste waarde in het Chanel assortiment, een productlijn die los staat van seizoenen en trends. Les Beiges de Chanel gebruik je om de huid een mooie, natuurlijke look te geven die je laat stralen alsof je een heerlijke dag in de buitenlucht hebt doorgebracht. Dit jaar brengt Chanel een limited edition Mariniere poeder uit, geïnspireerd op de Bretonse streepshirts waar Coco Chanel zo gek op was en die dit jaar weer helemaal terug zijn. Maar er is meer, er komen ook Les Beiges nagellakken en lipproducten, kijk je mee?

Les Beiges Harmonie poudres belle mine Mariniere (limited editions) EUR 55,00

Mariniere no.01

Mariniere no.02

 

Les Beiges Poudre belle mine naturelle No.25 EUR 49,00 (uitbreiding van het assortiment)

Les Beiges Stick belle mine naturelle EUR 29,00

Blush no.20 & no.21

no. 22

 

Les Beiges Le Vernis EUR 23,50

659 Beige pur & 663 Precious beige

661 Lovely beige

 

Les Beiges Levres scintillantes EUR 40,00

204 Rose Tendre & 206 Beige star

 

Les Beige Baume a levres belle mine hydratant EUR 35,50

no.10

De nieuwe poeder bestaat uit twee tinten in een streepmotief, je kunt de poeders met de zijkant van het "halve maan kwastje" , dat je bij de poeders krijgt, apart opbrengen bijvoorbeeld om subtiele schaduwen en highlights aan te brengen. Maar je kunt de kleuren ook mengen voor een zonnige uitstraling. De poeders van Les Beiges zijn vrij transparant, maar wel opbouwbaar, breng je meer laagjes aan, dan wordt het effect intenser. Wist je dat de poeders ook een SPF 15 bevatten, net zoals sheaboter en vitamine E?

 

Ik ben zelf heel blij met de Les Beiges Sticks, blush in stickvorm is ideaal in de zomer en geeft een mooi, natuurlijk resultaat zonder al teveel moeite. Zet simpelweg een veegje op je wang met de stick en verdeel/blend met je vingers voor een subtiel resultaat, ideaal! Kennen jullie The Multiples van NARS? Dit zijn soortgelijke sticks en echt heel in gebruik, ik ben nu al fan! De nieuwe nagellakken en lipproducten zijn een prima aanvulling op het Les Beiges assortiment, dat vooral moet zorgen voor een zgn "Belle Mine" ofwel een "mooie teint", dat is toch ook wel wat we allemaal willen?

 

De nieuwe producten van Chanel Les Beiges zullen vanaf 15 juni 2015 (datum onder voorbehoud) te koop zijn bij alle Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. Ik zal je deze week een paar van de producten laten zien in een review, waar ben je het meest nieuwsgierig naar? Heb jij ook een Les Beiges poeder?

Deel dit artikel
Back to top