Nieuws

Chanel Blue Rhythm collectie

Nieuws van Chanel : zij laten zich deze pre-herfst inspireren tot een expressieve collectie die het ritme van de muziek volgt! De Blue Rhythm collectie van Chanel combineert prachtige blauwe tinten op de ogen, waarbij ze zelfs een glinsterende mascara top coat aan het assortiment toevoegen, en volle, natuurlijke lippen. Maar ik ben als groot fan van blauwe nagellak extra blij met twee geweldige nieuwe nagellakken, ze komen voor mij net op tijd voor de vakantie. Kijk je even mee naar de informatie?

Voor een klassieke look met een jazzy twist kies je voor een blauwe eyeliner die je combineert met de donkerblauwe Le Volume mascara en glanzende, nude lippen.

Of je gaat voor een intensere look door een van de twee oogschaduwpalettes van de collectie te gebruiken, de Tissé Jazz is zeker de opvallendste van de twee!

Les 4 ombres Tisse Smokey EUR 50,00

Les 4 ombres Tisse Jazz EUR 50,00

Ombre Essentielle Swing EUR 29,00

Ombre Essentielle Midnight EUR 29,00

Illusion d'ombre Mysterio EUR 31,00 (limited edition)

Illusion d'ombre velvet Melody EUR 31,00

Stylo yeux waterproof Perle de lune EUR 24,50 (limited edition)

Ligne Graphique de Chanel Dream blue EUR 34,00

Mascara Cils scintillants Jazzy Blue EUR 32,00 (limited edition)

Mascara Le volume Ultra-noir EUR 32,00

Mascara Le Volume Blue night EUR 32,00

Gloss volume EUR 29,00

Le Vernis Vibrato & Fortissimo (limited edtion) EUR 23,50

Waarschijnlijk draagt het model Fortissimo op haar nagels, Vibrato lijkt mij toch net iets feller als ik hem draag!

De Blue Rhythym collectie van Chanel ligt sinds deze week in de winkels (3 augustus 2015) en dat is eerder dan eerst gecombineerd was, vandaar dat ik een beetje laat ben met deze aankondiging! Ik heb een aantal producten gekregen om te testen, maar de review is nog niet klaar. Hou dus even mijn Snapchat of Instagram in de gaten (beide gebruikersnaam Mrsbeautyscene) voor een paar sneak peeks, de review volgt zeker nog binnenkort vind je in dit artikel.

 

Momenteel kun je de collectie al online bestellen bij Douglas, de andere verkooppunten zoals De Bijenkorf en ICI Paris XL zullen vast snel volgen! Wat vind jij het mooiste van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top