Nieuws

Bobbi Brown Luxe Lips collectie - 30 nieuwe extra luxe lipsticks

Luxe, tijdloze producten van de beste kwaliteit, dat geeft iedere vrouw toch een geweldig gevoel? Bobbi Brown denkt hier ook zo over en introduceert deze maand de Luxe Lip Color collectie. 30 nieuwe extra luxe lipsticks met voedende ingrediënten en in rijke, luxueuze kleuren variërend van bescheiden nude tot diep bordeauxrood. Ik heb ze in New York gespot en getest, ze zijn prachtig en gelukkig snel in Nederland te koop. Kijk even verder welke kleuren er in de Luxe Lip Color collectie zitten....

De nieuwe Luxe Lip Color Lipsticks hebben een comfortabele, ultra-luxe textuur, die zonder moeite glijden over je lippen om direct een prachtige diepe kleur achter te laten. Door de zachte, voedende glans creëer je extra dimensie op de lippen en lijken ze direct voller, ook halen de kleuren en de glans je teint direct op. Luxe Lips helpt direct om fijne lijntjes op de lippen minder zichtbaar te maken, maar voedt de lippen ook waardoor velletjes geen kans meer hebben. De lipsticks houden de lippen de hele dag zacht en verzorgd. De verpakking heeft een extra luxe uitstraling door de gouden huls met het "wapen" van Bobbi Brown

Er komen 30 kleuren uit, kleuren die mooi en gevarieerd zijn, maar wel allemaal een luxe, tikje klassieke uitstraling hebben. Ik heb ze in New York even getest in de winkels en was onder de indruk van de textuur, heerlijk romig en goed dekkend. Binnenkort laat ik er een aantal zien in een review! Hieronder vind je alle 30 kleuren, helaas kan ik niet exact aangeven welke naam bij welke lipstick hoort.

Zoals je wel ziet is de keuze uitgebreid, je zult absoluut zeker een prachtige kleur vinden die past bij je huidstint en voorkeur, misschien zit je nieuwe holy grail er wel bij?

Dit zijn alle kleuren die (vast) beschikbaar zijn bij alle verkooppunten van Bobbi Brown in Nederland en België, de Bobbi Brown Luxe Lip Color collectie zal vanaf half oktober 2015 te vinden zijn bij de counters (volgens mijn informatie zelfs al vanaf dit weekend). De Bobbi Brow Luxe Lip Color kost EUR 35,00 per stuk.

 

Ben je benieuwd naar deze nieuwe formule lipstick van Bobbi Brown? Ik eigenlijk wel, want ik heb ze dan wel even getest, echt gedragen heb ik ze niet! En aangezien mijn nieuwe favoriet absoluut Carnation Lip Color van Bobbi Brown is, ben ik extra nieuwsgierig!

Deel dit artikel
Back to top