Nieuws

Renate Gerschtanowitz' bruidsmake-up door Bobbi Brown

Afgelopen weekend trouwden Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz, jullie hebben misschien wel het prachtige filmpje gisteren bij RTL boulevard gezien? Wisten jullie dat de visagie door Dominique Samuel is gedaan en hij producten van Bobbi Brown heeft gebruikt?

Bobbi Brown staat natuurlijk best bekend om haar prachtige, natuurlijke looks die het mooiste in een vrouw naar boven halen en wat wil een bruid nu eigenlijk nog meer op haar trouwdag? Dominique Samuel heeft o.a. de onderstaande producten van Bobbi Brown gebruikt volgens het volgende stappenplan:1. Masseer de Hydrating Eye Cream en Hydrating Face Cream zachtjes in de huid. Gebruik de Corrector en Concealer voor een frisse en heldere look en eindig met de Skin foundation voor een egalere huid.
2. Gebruik je vinger of een kwast om de Slate Long-Wear Cream Shadow op het onderste ooglid aan te brengen.
3. Gebruik de Cream Shadow Brush om de Steel Long-Wear Shadow aan te brengen op de bovenste wimperlijn.


Dominique Samuel aan het werk

4. Breng 2 lagen Extreme Party Mascara aan. Breng de mascara vanaf de wimperimplant naar de puntjes van je wimpers voor een dramatisch effect.
5. Lach en breng de Pale Pink Blush aan op de appeltjes van je wangen. Meng de blush van boven naar beneden tot de felle kleur te verzachten.
6. Voor een roze gloed gebruik je Rose Shimmer Brick op de jukbeenderen door middel van de Face Blender Brush.
7. Om de look helemaal af te maken breng je Sandwash Pink Lip Color aan met de lip brush.Renate kijkt in het spiegeltje van de Rose Shimmer BrickFacechart van de Oscar de la Renta bridal look

Renate zag er prachtig uit, mede door de mooie, natuurlijke make-up van Bobbi Brown. Het is echt een prachtig merk waar ik niet voor niets een grote fan van ben, al heel wat jaren. Ben je zelf ook op zoek naar fijne en mooie bruidsmake-up? Dan kun ook jij terecht bij de Bobbi Brown counters in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam!

Deel dit artikel
Back to top