Nieuws

Maak kennis met Bobbi's Makeup lessons

Wie herkent het niet? Ben je bij een make-up counter van een merk als Bobbi Brown, de makeup artist geeft je een touch up met de mooie producten. Geweldig natuurlijk, maar eenmaal thuis gekomen weet je eigenlijk helemaal niet meer hoe zij of hij dat heeft gedaan. Tijd voor Bobbi''s makeup lessons!

Sinds september 2011 kun je bij de drie Bobbi Brown counters in de filialen van de Bijenkorf terecht voor een compleet menu met Makeup lessons. Een geweldig idee natuurlijk, maar wat houden die lessen nu precies in en wat is de gedachte erachter?

Tijdens een lunch die ik had met de charmante Eduardo Ferreira, master makeup artist van Bobbi Brown, heb ik hem dat natuurlijk gevraagd. 

Eduardo:

Al sinds de start van het merk Bobbi Brown cosmetics staat de klant bij ons centraal. Als een vrouw bij ons in de stoel zit, dan stelt ze zich kwetsbaar op, ze geeft ons het vertrouwen dat we haar nog mooier gaan maken met onze producten. We willen dat de vrouw weg gaat bij de counter met een heel goed gevoel, zowel over haar makeup, de nieuwe producten maar zeker ook over de service van onze makeup artists.

We trainen onze makeup artists om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en die om te zetten in een makeup. En omdat we weten dat iedereen diezelfde look ook graag thuis wil maken met de mooie Bobbi Brown spullen, horen de gratis makeup lessen gewoon bij ons.

Iedereen moet ook thuis de "Bobbi" look kunnen maken en dat is nu voor iedereen mogelijk, met een beetje hulp van onze makeup artists!


Gratis make-up lessen van een professional, wie wil dat nu niet? Iedereen toch wel? En dat kan vanaf vorige maand dus bij Bobbi Brown. Er zijn 8 verschillende lessen:

 • Instant pretty (5 minuten) een korte touchup waarin je jouw look vernieuwt en er met een paar kleine aanpassingen op je mooist uitziet!
 • Cheeks & lips (20 minuten) kleurige blush en lipstick aanbrengen lijkt simpel, maar toch....met de hulp van de pro''s lukt het gegarandeerd!
 • Smokey eyes (20 minuten) wie wil ze niet, smokey eyes? Na 20 minuten heb ook jij het onder de knie!
 • Secret to perfect skin (20 minuten) mooie make-up begint met een stralende huid, de basis is eigenlijk het meest belangrijk, een must voor iedereen
 • Look of the season (20 minuten) leer om met de laatse nieuwe makeup collectie "jouw" perfecte look te maken, deze lesson kun je dus telkens opnieuw doen
 • Makeup Face lift (20 minuten) Bobbi''s variant op plastische chirurgie, maar dan compleet pijnloos en met veel meer fun. Je leert om een mooier en stralender uit te zien, op iedere leeftijd
 • Teenage beauty (20 minuten) ben je een make-up beginnen? Dan leer je in deze les alle belangrijke basics en kun je een mooie start maken met een eigen stijl
 • Pretty Powerful Makeup lesson (45 minuten) het complete beroemde 10 stappen plan van Bobbi Brown, om te zorgen voor een Pretty Powerful look

Alle makeup lessen zijn geheel kosteloos, je bent zelfs niet verplicht om producten te kopen maar er is toch wel grote kans dat je dat wel zult doen als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de fijne Bobbi Brown producten. De eerste 4 lessen worden ook aangeboden bij alle Bobbi Brown counters in de verschillende filialen van Parfumerie Douglas en De Bijenkorf. De laatste 4 lessen kun je alleen volgen bij de Bijenkorf.

Je moet wel een afspraak maken om de makeup lessen te volgen, dan kan natuurlijk bij de counter maar ook telefonisch. Hieronder vind je alle telefoonnummers:

 • Bobbi Brown Bijenkorf Amsterdam 020 625 95 27
 • Bobbi Brown Bijenkorf Rotterdam 010 411 10 16
 • Bobbi Brown Bijenkorf Den Haag 070 362 78 79
 • Douglas Lijnbaan Rotterdam 010 213 02 13
 • Douglas P.C. Hooftstraat Amsterdam 020 679 58 22
 • Douglas Laren 035 538 62 02
 • Douglas Maasstricht 043 321 88 83
Zijn jullie van plan om eens zo''n les te gaan volgen? Of misschien heb je het al gedaan? Wat vond je ervan, heb je er echt iets van geleerd?
Deel dit artikel
Back to top